召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
今集唔多掂 後半part悶到仆街
今集叫做好睇少少嘅係haha快問快答
其他真係好無聊尤其食飯講talk 笑唔出
完全浪費咗在石week
本來以為在石會係壓軸
不過都期待下星期光洙week
睇慣左無嘉賓唔中意睇有嘉賓
haha 直問直答笑死
好聰明
跟住都好一般
食飯個到。。。笑唔出
最深刻係 haha 啲7012
果然係7012狂粉
@李光洙吧官博LKSCN

跑男成員周 :最後的主人公 :李光洙,還有李小愛發佈任務了哦:
成員們大家好 ,我現在要給大家一個任務,今晚12點為止,請為我李光洙制定夜遊計劃 並到開場場所集合,但是 沒有化妝 !沒有髮型! 沒有經紀人 !沒有造型師!成員們 12點見哦,還有大家 :我的成員周 ,我將賭上我的一切 !一定!這次一定必須要成功 ,謝謝

樓上果位搞咩??
覺得鐘國同果條友鬥係贏既 條友好鬼矛
拗手瓜個手掙移晒位 一定壓唔到你啦
第二回合唔洗講
第三回合第一局擺明贏左 條友拉到條繩咁鬼遠你玩埋佢
Allure Korea 2017 3月號畫報 (cr Allure Korea 官網) ​​​​

5秒快問快答HAHA好撚正 終極9upper
最後份禮物係簽名名牌 王鼻子秒速dum落地
不過talk個度真係好悶好無聊
劉在石傳記名列去年一年間偉人傳銷量第一

http://www.weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404077259894970056
[sports.donga]
#宋智孝# 「下一部作品?適合我的衣服不是一直都有…準備中」
(翻譯轉載請註明百度宋智孝吧)

JTBC2《宋智孝的BeautyView》中,展現主持人面貌的宋智孝畫報公開。

Beauty LifeStar《Allure Korea》 3月號在此次公開的畫報中,宋智孝展現了真摯又性感的魅力

和演員孔明一起主持節目《宋智孝的BeautyView》的宋智孝表示:「與只塗防曬霜的以前不同,現在學習使用化妝品的過程很有趣」「像我一樣不關心化妝品丶不太會化妝的人也會覺得這節目很有意思,所以我鼓起勇氣出演了」表達自己出演的動機

對於被稱為大大咧咧的女演員「像女演員那樣行動丶像女演員那樣對待我的話,我會覺得手腳捲縮。演員這個頭銜我到現在還是覺得力不從心。我想成為努力演戲丶享受演戲的演員,而不是想成為女演員」

電視劇《老婆這周要出牆》之後的新作品活動計劃,宋智孝說: 「就像適合的衣服一樣,適合我衣服的機會不是一直都有,現在正在為尋找那件衣服做準備」

另一方面,宋智孝的畫報和採訪內容可在《Allure Korea》3月號中看到。

http://sports.donga.com/3/all/20170220/82964447/1
話說,我琴日去左大嶼山睇大佛
去到諗起好多rm香港特輯既情景!
睇節目果陣以為地方好大...原來地方比想像中細...好快行完
返到屋企即刻再睇多次73集,真係好正
原來東萬跑得咁快,果d fake人既假動作做得好好,容和跑得咁快都要追好耐先追到!
Haha同d女既互動好搞笑
敏貞叫haha比d好處佢黎換提示
Haha話將自己既一切都比佢,仲叫敏貞趁自己未改變主意好快d講提示
智孝問haha揀佢定揀敏貞
Haha好認真咁答揀同智孝同一隊,同敏貞就交往
仲有容和、鐘國想撕在石果到
笑到gap gap聲
最後,容和同鐘國同時間撕走對方名牌 好刺激
而家再睇多次,一樣覺得咁正

我又重新再loop岩岩好前日loop到依集
覺得鐘國同果條友鬥係贏既 條友好鬼矛
拗手瓜個手掙移晒位 一定壓唔到你啦
第二回合唔洗講
第三回合第一局擺明贏左 條友拉到條繩咁鬼遠你玩埋佢

第一回合我就覺得公平既
雙方力量應該差唔多
同埋大家都咁大力,鬥力果陣隻手移左位都正常
但第三回合既第一局鐘國好明顯會贏
但係又話要捉過條繩再黎過
之後果鋪我唔知條友唔小心定特登啦
隻腳對唔正鐘國隻腳
之後一腳踢落小鐘國到
其他人見到咁既情況都識做即刻話危險唔好再玩!
鐘國就忍痛扮冇事,睇到都心痛
今場悶到仆街
Allure Korea 2017 3月號畫報 (cr Allure Korea 官網) ​​​​

wow
gorgeous
智孝
睇慣左無嘉賓唔中意睇有嘉賓
haha 直問直答笑死
好聰明
跟住都好一般
食飯個到。。。笑唔出
最深刻係 haha 啲7012
果然係7012狂粉

連鐘國都變左係7012 fans
話說,我琴日去左大嶼山睇大佛
去到諗起好多rm香港特輯既情景!
睇節目果陣以為地方好大...原來地方比想像中細...好快行完
返到屋企即刻再睇多次73集,真係好正
原來東萬跑得咁快,果d fake人既假動作做得好好,容和跑得咁快都要追好耐先追到!
Haha同d女既互動好搞笑
敏貞叫haha比d好處佢黎換提示
Haha話將自己既一切都比佢,仲叫敏貞趁自己未改變主意好快d講提示
智孝問haha揀佢定揀敏貞
Haha好認真咁答揀同智孝同一隊,同敏貞就交往
仲有容和、鐘國想撕在石果到
笑到gap gap聲
最後,容和同鐘國同時間撕走對方名牌 好刺激
而家再睇多次,一樣覺得咁正

我又重新再loop岩岩好前日loop到依集

又會咁啱既 真係難以置信
5秒快問快答HAHA好撚正 終極9upper
最後份禮物係簽名名牌 王鼻子秒速dum落地
不過talk個度真係好悶好無聊

HAHA

如果簽名牌畀朋友組都冇人有興趣啦
仲有在石沖涼既第一個部位

HAHA話答岩左既答案都唔係真

talk真係唔明啲笑點
哈哈真係轉數好快 好聰明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞