召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
又黎國寶身體?隻game係要撕手環,智孝佢地咁努力保護,咁進攻果方味落力啲。身體接觸就預左架喇,人地投入玩遊戲當時邊留意到呢啲細節。老實講句,有時整親都可能事後先知,又唔係咩大件事,洗唔洗咁誇?

都廢事應佢落力玩又唔得,hea玩又唔得,RM咁多集,呢啲接觸都無數次
次次認真啲玩就西男人西女人咁個個都西啦
到時RM隊輸又話就哂啲嘉賓放哂水
嘉賓隊輸就話咁錫身就唔好學人上綜藝玩

完勝

利申:兩邊都係fans

我都係咁話 見到都費事應
irene bb
都未計佢地4個咁樣得一part仔真係浪費左
下次等埋joy再一齊上就好

快啲整番個花茶特輯

召喚金淑同李國主過黎??

金槍魚姐姐
特輯名叫一秒天堂一秒地獄
又黎國寶身體?隻game係要撕手環,智孝佢地咁努力保護,咁進攻果方味落力啲。身體接觸就預左架喇,人地投入玩遊戲當時邊留意到呢啲細節。老實講句,有時整親都可能事後先知,又唔係咩大件事,洗唔洗咁誇?

都廢事應佢落力玩又唔得,hea玩又唔得,RM咁多集,呢啲接觸都無數次

完勝

irene bb

on9腦殘飯 實係exo fans個類妹妹飯黎

睇rm鍾意kpop idol有咩問題
係咪一定要鍾意無嘉賓上黎玩先叫rm fans
irene俾佢地嚇親個度好得意 容陷愛

份量太少

完勝

irene bb

快啲整番個花茶特輯

召喚金淑同李國主過黎??

金槍魚姐姐
特輯名叫一秒天堂一秒地獄

金槍魚真係好正

份量太少

本來就係Member's Week
宋智孝雜誌拍攝展現天然美 透露因美妝節目MC認識新世界

http://www.koreastardaily.com/tc/news/91070
(cr. ins xsujini) ​​​​

@劉在石吧_yoojaeseokBar

【柳真"HT十五週年特輯"MC...與劉在石十年的再會】曾與劉在石一起主持過HT第二季 Happy Together Friends的柳真將以特別MC的身份合流HT十五週年特輯,本月18號錄製。

@金鐘國吧
#金鐘國#
RM澳門場 全場手幅應援預告!
還有三天澳門場就正式開始啦!!現在向大家講解澳門場全場手幅應援詳情:
澳門場全場手幅應援以約定為主題,韓文字句意思為「按照約定一樣繼續奔跑吧」
感謝成員們沒有忘記當初的約定,與Running Man粉絲繼續奔跑下去。
手幅會事先由工作人員放置於每個座位上,請大家於Running Man成員拍攝大合照時舉起,直至合照完成後各位成員轉身後看到為止。
各位Running Man粉絲,讓我們一起為Running Man成員送上這個驚喜好嗎?
各位,我們澳門見!!!

@新浪大片
#星fun# 從《Running Man》下車後,@姜gary_狗哥8888 來中國旅行,說希望盡快結婚,還提到理想型:「我喜歡白天清純,晚上性感,這應該是大多數男人的理想型吧。」[污][污]所以「大多數男人」你們都是這麼想的嗎?

http://video.sina.com.cn/p/ent/z/v/k/doc/2017-02-15/101365710019.html
有冇人可以幫手去高登開新post???

【TV Cast】Mnet<看見你的聲音4>#利特#-#金鐘國#-#劉世允#搞笑預告再公開~3月2日開播期待期待

http://www.miaopai.com/show/Whqwk7ahJwY8DnTmMa8Q2A__.htm

份量太少

睇預告下集都係Member week,但係人地好似玩成集

份量太少

在石應該有份畀意見

佢想咁都冇辦法

份量太少

在石應該有份畀意見

佢想咁都冇辦法

係既,份量都唔同

幾時先有香港場呀
@新浪大片
#星fun# 從《Running Man》下車後,@姜gary_狗哥8888 來中國旅行,說希望盡快結婚,還提到理想型:「我喜歡白天清純,晚上性感,這應該是大多數男人的理想型吧。」[污][污]所以「大多數男人」你們都是這麼想的嗎?

http://video.sina.com.cn/p/ent/z/v/k/doc/2017-02-15/101365710019.html

Gary

幾時先有香港場呀

我諗唔會無香港掛

嘉賓係魏晨...完全唔知係邊個

嘉賓係魏晨...完全唔知係邊個

香港會請邊個呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞