召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
@HA-ven愛河-河東勳中文首站

【新聞】HAHA「喝酒之後絕對不開車,我是代駕迷」

2月2日搞笑藝人HAHA出演了搞笑藝人尹承漢的SNS節目,展現了友情並進行了交談。

當天尹承漢突然到訪了營業中的HAHA的烤肉店,幸運的是見到了至親HAHA。

HAHA從一個網友那裡收到了「喝酒之後絕對不要開車」的忠告。「喝酒之後不會開車,我是代駕迷。」HAHA這樣說,讓網友放心。

之後,HAHA對搞笑藝人練習生們說:「真的堅持的就能行,堅持的話就能成功」,不吝嗇忠告。

翻譯:蜜桃

http://m.entertain.naver.com/read?oid=112&aid=0002890278
Running Man 飯拍 @ 首爾 Garden 5

(cr. ins- dear__eileen, jellyjsy)

宋智孝, 李光洙, 池石鎮拍攝中

係咪汗蒸幕d衫
見到d衫諗起以前個d集數
@韓國me2day
【體育朝鮮】[劉在石-金鐘民,2017年綜藝人品牌連續兩個月1-2位]根據韓國企業評判所對1月3日至2月4日綜藝人(共17人)的品牌大數據調查顯示,2月綜藝人品牌評價1位為#劉在石# ,2位為#金鐘民# ,兩人連續兩個月分列1,2位. ​​​​

@YS-ENT
超人氣 RUNNING MAN (런닝맨)來啦!
RUNNING MAN 2017 LIVE TOUR IN TAIPEI 將在今年2月10日(五)抵台與大家見面囉!
特別由 SBS&YS 與主辦方創世紀 官方授權KEEPSTYLES可勢,
推出全新系列RUNNING MAN 2017 限量紀念週邊商品。
驚喜連發~就在今日同步啟動線上預購活動!!!

☞☞☞活動辦法詳情如下☞☞☞

➤周邊品項:
★RUNNING MAN應援發光棒 (五款卡通動物包裝) NT$300/pcs
★RUNNING MAN大學tee (黑/灰兩款) NT$1750/pcs
★ RUNNING MAN老帽 (五款卡通動物刺繡) NT$900/pcs
★限量RUNNING MAN吊飾 NT$900/pcs
➤預購商城:O網頁鏈接
➤活動時間:2017/1/26 00:00 至 2017/2/7 23:59
➤取貨辦法:統一2/10(五)台北見面會當日現場,憑[主單編號]與[收件人姓名]至KEEPSTYLES周邊攤位核對領取。
RUNNING MAN周邊商品唯一官方授權出版,即日起全台線上預購(活動僅限台灣地區)
喜歡RUNNING MAN的粉絲不要錯過了喲!!!
#runningman##金鐘國##池石鎮##宋智孝##李光洙##HAHA河東勳# ​​​

(cr. ins- dear__eileen, jellyjsy)

係咪汗蒸幕d衫

其實係唔明點解件衫會咁薄

@YS-ENT
超人氣 RUNNING MAN (런닝맨)來啦!
RUNNING MAN 2017 LIVE TOUR IN TAIPEI 將在今年2月10日(五)抵台與大家見面囉!
特別由 SBS&YS 與主辦方創世紀 官方授權KEEPSTYLES可勢,
推出全新系列RUNNING MAN 2017 限量紀念週邊商品。
驚喜連發~就在今日同步啟動線上預購活動!!!

☞☞☞活動辦法詳情如下☞☞☞

➤周邊品項:
★RUNNING MAN應援發光棒 (五款卡通動物包裝) NT$300/pcs
★RUNNING MAN大學tee (黑/灰兩款) NT$1750/pcs
★ RUNNING MAN老帽 (五款卡通動物刺繡) NT$900/pcs
★限量RUNNING MAN吊飾 NT$900/pcs
➤預購商城:O網頁鏈接
➤活動時間:2017/1/26 00:00 至 2017/2/7 23:59
➤取貨辦法:統一2/10(五)台北見面會當日現場,憑[主單編號]與[收件人姓名]至KEEPSTYLES周邊攤位核對領取。
RUNNING MAN周邊商品唯一官方授權出版,即日起全台線上預購(活動僅限台灣地區)
喜歡RUNNING MAN的粉絲不要錯過了喲!!!
#runningman##金鐘國##池石鎮##宋智孝##李光洙##HAHA河東勳# ​​​

真係好賺
不過想要個支最尾個個吊飾

係咪汗蒸幕d衫

好想知光洙簡咩主題

係咪汗蒸幕d衫

好想知光洙簡咩主題

可能又係懲罰
留名
今集真係睇到眼濕濕

係咪汗蒸幕d衫

好想知光洙簡咩主題

睇黎係雞年特輯..
光洙頭上果隻似係雞公仔,
身後果d似係一按就會發聲既玩具雞
今集個反轉真係好正
但如果哈哈揀在石佢地跳咁點算

係咪汗蒸幕d衫

好想知光洙簡咩主題

睇黎係雞年特輯..
光洙頭上果隻似係雞公仔,
身後果d似係一按就會發聲既玩具雞

屌係喎
不過隻發聲雞真係人嘈
我覺得最尾應該再問多個問題:既然你知道係反轉,咁你仲會唔會跳之類嘅等佢自己揀

其實我覺得佢跳完再送野俾佢都得 話曬成員們俾佢玩咗成日 佢跳都唔過份吖
最正既ending我覺得係pd嗌佢唔切佢跳咗之後先同佢講返其實你本身唔洗跳
三角恐懼大笑咗 王鼻真係好好笑
仲有光洙問佢vj做咩唔去食

無錯,跳咗成件事型好多,無咁老尷
唔知大家有冇留意由上集開始RM個R標誌又唔同左樣

我覺得最尾應該再問多個問題:既然你知道係反轉,咁你仲會唔會跳之類嘅等佢自己揀

其實我覺得佢跳完再送野俾佢都得 話曬成員們俾佢玩咗成日 佢跳都唔過份吖
最正既ending我覺得係pd嗌佢唔切佢跳咗之後先同佢講返其實你本身唔洗跳
三角恐懼大笑咗 王鼻真係好好笑
仲有光洙問佢vj做咩唔去食

王鼻子個VJ仲想細細聲講佢一個禮拜去食三次我笑到仆街

一眼就見到
心諗做乜又轉

好柒........
其實大神係咪真係畏高 雖然次次都咁講 但佢都玩過唔少次機動遊戲 無挑rm都成日見

佢真係驚,佢肯做完全係因為拍節目

好柒........

logo同圖都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞