召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
#宋智孝# 遊戲 LORDS MOBILE 代言畫報公開 - 白完美 (cr. 韓網) ​​​​

智孝 代言手機遊戲 'Lords mobile' 廣告 Teaser 公開

http://v.youku.com/v_show/id_XMjUxMTAyOTkwMA==.html

@leessang歡樂谷吧官博

可能呢個都係真話

琴日睇到篇嘢嚇親我
心諗係咪rapper都係咁open

可能呢個都係真話

琴日睇到篇嘢嚇親我

都似係佢真心話呀
周一情侶 情人節快樂
周一情侶 情人節快樂

周一情侶曾幾何時係最甜蜜既象徵
情人節快樂

可能呢個都係真話

琴日睇到篇嘢嚇親我

都似係佢真心話呀

錯成咁 比翻譯害死
但又真係似真
zottomola 等一會洗澡d詞
有冇人留意到好似叫irene果條女抓傷左智考同光洙仲有佢另一個member

邊個位睇到? 太亂留意唔到
而且係智孝

智孝隻手有一忽抓傷左紅哂 光洙個shot影到佢係咁睇隻手 返屋企睇多次cap唔cap到先
好憎呢d西女人正係掛住玩同贏咩都唔理

咁樣就話人係西女人 好老實 女仔啲指甲實係會留長啲 成堆人跌晒落地係埋一舊咁 個game仲要係整爛手環 難免會受傷 如果佢地玩得hea 又會屌佢地hea
光洙真係好on9個小偷樣出晒黎
今集好高質
有番以前啲feel
懲罰好正

隻腳板都有雞

一踩

影到光洙係水入面個下好有以前既感覺

成集真係好有味道

可能呢個都係真話

琴日睇到篇嘢嚇親我

都似係佢真心話呀

錯成咁 比翻譯害死
但又真係似真
zottomola 等一會洗澡d詞

就算係都唔會o係訪問度講啦
[size=2]唔理有冇劇本 但今集真心高質 夠搞笑 最後又製造到緊張
特登留言想讚下光洙 雖然前面好多fail 但成集佢carry左大半好多笑位
大神好型
/size=2]
[size=2]唔理有冇劇本 但今集真心高質 夠搞笑 最後又製造到緊張
特登留言想讚下光洙 雖然前面好多fail 但成集佢carry左大半好多笑位
大神好型
/size=2]

sor用手機打 禁錯
有冇人留意到好似叫irene果條女抓傷左智考同光洙仲有佢另一個member

邊個位睇到? 太亂留意唔到
而且係智孝

智孝隻手有一忽抓傷左紅哂 光洙個shot影到佢係咁睇隻手 返屋企睇多次cap唔cap到先
好憎呢d西女人正係掛住玩同贏咩都唔理

咁樣就話人係西女人 好老實 女仔啲指甲實係會留長啲 成堆人跌晒落地係埋一舊咁 個game仲要係整爛手環 難免會受傷 如果佢地玩得hea 又會屌佢地hea

又黎國寶身體?隻game係要撕手環,智孝佢地咁努力保護,咁進攻果方味落力啲。身體接觸就預左架喇,人地投入玩遊戲當時邊留意到呢啲細節。老實講句,有時整親都可能事後先知,又唔係咩大件事,洗唔洗咁誇?
開頭王鼻子話要教訓下智孝個part都好搞笑

Sor用錯色

屌笑死

屌笑死

係都唔奇
又黎國寶身體?隻game係要撕手環,智孝佢地咁努力保護,咁進攻果方味落力啲。身體接觸就預左架喇,人地投入玩遊戲當時邊留意到呢啲細節。老實講句,有時整親都可能事後先知,又唔係咩大件事,洗唔洗咁誇?

都廢事應佢落力玩又唔得,hea玩又唔得,RM咁多集,呢啲接觸都無數次
次次認真啲玩就西男人西女人咁個個都西啦
到時RM隊輸又話就哂啲嘉賓放哂水
嘉賓隊輸就話咁錫身就唔好學人上綜藝玩

完勝

利申:兩邊都係fans

都廢事應佢落力玩又唔得,hea玩又唔得,RM咁多集,呢啲接觸都無數次

完勝

我都係咁話 見到都費事應
irene bb
都未計佢地4個咁樣得一part仔真係浪費左
下次等埋joy再一齊上就好
https://www.youtube.com/watch?v=qLVop7Qyinw

智孝以後唔洗淨係跳hot issue

完勝

irene bb

快啲整番個花茶特輯

Sor用錯色

我諗起泡菜特輯個到
王鼻都好似咁做過

完勝

irene bb

快啲整番個花茶特輯

召喚金淑同李國主過黎??
【OSEN】[宋智孝魅力畫報公開“成熟女人的率性~”]電子雜誌<VIEW>公開了演員#宋智孝#為該雜誌拍攝的最新畫報,率真的笑容展現成熟女人淡然和從容的美感,吸引視線.美美噠懵智~ ​​​​

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞