召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
笑到肚痛啊
最後大神又光環上身
光洙好慘上年猴年今年又雞年
BTW今集算係光洙week?

今集non members week
光洙壓軸
有無人知道今集任務地點係邊?黎間會去玩 都想去水上樂園既地方 呢到好似好大好多野玩咁

The Spa in Garden 5
Wiki有曬
新個集好正
可惜red velvet 太少時間

1/4集都未必有

不過睇在石光洙暗地裡狗咬狗骨想踢爆對方又唔可以曝光自己真係好好笑

4條女真係出得好無謂
話說在石自己members week做mc
新個集好正

1/4集都未必有

不過睇在石光洙暗地裡狗咬狗骨想踢爆對方又唔可以曝光自己真係好好笑

4條女真係出得好無謂

我情願中間開始到尾都同果4個一齊玩

話明放鬆,梗係輕輕鬆鬆做下情侶任務算啦

反正又唔係成員week
@劉在石吧_yoojaeseokBar

gagwoman申正花在ins發佈了和劉在石的合照。她寫道"親愛的劉前輩 世上重感情的人。不久前紫菜包飯店開張的時候也打來電話。啊~~~最尊敬的人" ​​​​

今集真係好好睇!好好笑!好高質
高質

好有以前既感覺
笑到肚痛啊
最後大神又光環上身
光洙好慘上年猴年今年又雞年
BTW今集算係光洙week?

唔算

今集係製作隊Week
新個集好正

1/4集都未必有

4條女真係出得好無謂

反正又唔係成員week

唔同意

因為今集後半段好正

有嘉賓唔好玩

仲要係女idol
今集好正
光洙
其他成員扮唔知好搞笑
在石係大反轉
新個集好正

1/4集都未必有

4條女真係出得好無謂

反正又唔係成員week

唔同意

因為今集後半段好正

有嘉賓唔好玩

仲要係女idol

係阿後半段好緊張刺激,不過就完全違反哂休息week,不要跑只要走個原意成個水上樂園浪費哂囉
今集好笑,仲可以見到鐘國半身
好正好正
睇到中間仲以為光洙會寧願雙倍懲罰都爆大神出來
成班人話比時間光洙做任務唔好騷擾佢,開locker又扮唔知發生咩事勁好笑
最後光洙仲要匿埋落水
在石個VJ好悠閒咁食野fake到鐘國
差啲以為王鼻子跳左咁多下都係發現唔到在石
今集好正
光洙
其他成員扮唔知好搞笑
在石係大反轉

Gary知道的事個集
睇到中間仲以為光洙會寧願雙倍懲罰都爆大神出來

爆左應該就勁快無野播
鼻子跳個下我諗緊會唔會係踩住緊在石
今集幾好呀 本身以為光豬比人發現咗會冇野好睇
Youku睇唔到最新果集
連續幾集都咁高質
幾耐未試過
光洙如果一開始唔拉住在石 在石唔會搞佢 其他人都唔會咁快質疑佢
Youku睇唔到最新果集

Dm有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞