召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
有冇人留意到好似叫irene果條女抓傷左智考同光洙仲有佢另一個member

邊個位睇到? 太亂留意唔到
而且係智孝
換衫前既fashion show好明顯睇得到智孝同光洙都好有model經驗
見到光洙件懲罰衫
上年又係佢 今年又係佢
笑死我

劇透唔細字

大家要粉字呀
我最鍾意在石同光洙D相殺野
智孝手機遊戲'Lords mobile'圖

(cr naver, 로 드 모 바 일 : 군 주 의 귀 환 play.google.com) ​​​​

今集拍果時 決定左唔停播未

仲要出幾多起城game先飽和
利申 準備dl了

仲要出幾多起城game先飽和
利申 準備dl了

即刻去dl
https://sites.google.com/site/jzgal724256/

小漫新link

小漫好正

決定左,呢集係上星期一(2月6日)拍
換衫前既fashion show好明顯睇得到智孝同光洙都好有model經驗

扮大隻笑左
見到光洙件懲罰衫
上年又係佢 今年又係佢
笑死我

劇透唔細字

大家要粉字呀

對唔住
以後識做
光洙真係好on9個小偷樣出晒黎
今集好高質
有番以前啲feel
懲罰好正

隻腳板都有雞

一踩

影到光洙係水入面個下好有以前既感覺

片尾竟然唔講下ge
唔通之前話新一年會努力跑落去已經通知左
有冇人留意到好似叫irene果條女抓傷左智考同光洙仲有佢另一個member

邊個位睇到? 太亂留意唔到
而且係智孝

智孝隻手有一忽抓傷左紅哂 光洙個shot影到佢係咁睇隻手 返屋企睇多次cap唔cap到先
好憎呢d西女人正係掛住玩同贏咩都唔理

片尾竟然唔講下ge
唔通之前話新一年會努力跑落去已經通知左

可能係過哂Member's Week之後先講

之後應該開始改革?!

@宋智孝_Official
안녕하세요 여러분!!
여기 한국은 여전히 바람이 차가워요..
중국도 많이 추운가요??
한국팬분들도 중국팬분들도
모두 감기 조심하세요.
제가 이번에 로드모바일과 함께하게 되었어요.
여러분들 감기 조심하시고 늘 건강행복하세요.

大家好~
韓國現在依然會經常颳大風..中國也會很冷吧?
大家要小心感冒,注意保暖噢
我這回拍攝了【王國紀元】的手游廣告..
所以想把預告片分享給大家看看..
雖然有點小害羞呢
注意身體~小心感冒

@姜來式
【#姜來式#,我們走!】這個情人節狗哥@姜gary_狗哥8888 有話要說!

http://www.weibo.com/tv/v/EvvCdc6Nh?fid=1034:89ba207fd5083e370a696c7baf7dc075
@leessang歡樂谷吧官博

#宋智孝# 遊戲 LORDS MOBILE 代言畫報公開 - 紅熱情 (cr. 韓網) ​​​​

#宋智孝# 遊戲 LORDS MOBILE 代言畫報公開 - 黑神秘 (cr. 韓網) ​​​​

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞