召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
有冇人可以幫手去高登開新post???

自從冇左hkg+, 我都冇再上高登啦
你地仲有冇人仲有上?

我都冇啦
呢邊都唔算推得快
果邊應該更慢

我自己開左啦

仲有人上既咩
有冇人可以幫手去高登開新post???

自從冇左hkg+, 我都冇再上高登啦
你地仲有冇人仲有上?

我都冇啦
呢邊都唔算推得快
果邊應該更慢

我自己開左啦

仲有人上既咩

【TV Report】[真假劉在石?國民MC蠟像進駐世界級蠟像館]17日下午起,#劉在石# 蠟像將在格雷萬蠟像館展出.作為韓國首位在該蠟像館展出的藝能人,他本人也來到了蠟像館與自己的蠟像一同拍照並表示,"連自己也被嚇了一跳.""在同一空間中和#鳥叔#,#權志龍#等人擺放在一起,十分有趣,希望大家有空的時候一起來玩."看上去,大神和另一個大神玩得非常開心呢~[嘻嘻]

真係好唔似

相似度接近0呀

唔睇樣就最似
【TV Report】[真假劉在石?國民MC蠟像進駐世界級蠟像館]17日下午起,#劉在石# 蠟像將在格雷萬蠟像館展出.作為韓國首位在該蠟像館展出的藝能人,他本人也來到了蠟像館與自己的蠟像一同拍照並表示,"連自己也被嚇了一跳.""在同一空間中和#鳥叔#,#權志龍#等人擺放在一起,十分有趣,希望大家有空的時候一起來玩."看上去,大神和另一個大神玩得非常開心呢~[嘻嘻]

真係好唔似

相似度接近0呀

唔睇樣就最似

屌 唔睇內容 仲以為大陸 山寨版

真係好唔似

相似度接近0呀

唔睇樣就最似

好似蘇施黃

真係好唔似

相似度接近0呀

唔睇樣就最似

好似蘇施黃

係有啲似
就咁睇真係以為山寨
不過遮住個蠟像右邊臉都勉強似嘅
請問有冇巴絲跟左台灣七站買7012帽/衛衣個團?
你地係香港收到貨未

有冇巴絲今晚去澳門睇
@jkt1ny

Resting up before the show! #Macau #RM #HotelRoomChillin #Haha #Kwangsoo #Me

【OSEN】[#SE7EN#官方聲明"參加#RunningMan#泰國公演"]18日,SE7EN方面相關人員表示"SE7EN將以嘉賓身份參加3月11日在泰國舉辦的<Runningman 2017 live in Bangkok>公演".SE7EN屆時將和running man成員們共同為粉絲帶去精彩的表演.

和劉在錫最親密的竟是她! 曾有80次BOBO

http://www.koreastardaily.com/tc/news/91168
和劉在錫最親密的竟是她! 曾有80次BOBO

http://www.koreastardaily.com/tc/news/91168

【OSEN】[#SE7EN#官方聲明"參加#RunningMan#泰國公演"]18日,SE7EN方面相關人員表示"SE7EN將以嘉賓身份參加3月11日在泰國舉辦的<Runningman 2017 live in Bangkok>公演".SE7EN屆時將和running man成員們共同為粉絲帶去精彩的表演.

點解去泰國會搵se7en
完全諗唔到有咩關係

真係好唔似

相似度接近0呀

唔睇樣就最似

好似蘇施黃

係有啲似
就咁睇真係以為山寨
不過遮住個蠟像右邊臉都勉強似嘅

講唔出塊面有種怪
2017 live in Macao 澳門場綵排現場 cr 런닝맨 ​​​​

@宋智孝_Official
어릴적 한국에서 한 놀이 마카오에서[嘻嘻][笑cry][嘻嘻][笑cry]
하하하하
小時候在韓國常玩的遊戲, 這次在澳門玩啊

http://www.weibo.com/tv/v/ee6bdb4fb1d81e908a1f9b0054fe7930?fid=1034:ee6bdb4fb1d81e908a1f9b0054fe7930
#宋智孝# 化妝師更新blog (cr. naver blog hyemin9201)

RMFM澳門站,五站聯合(河東勳中文首站、百度金鐘國吧、李光洙吧、池石鎮吧、宋智孝吧)為成員們送上了7012 cupcake應援

RMFM澳門站,五站聯合(河東勳中文首站、百度金鐘國吧、李光洙吧、池石鎮吧、宋智孝吧)為成員們送上了7012 cupcake應援

韓國綜藝節目《Running Man》(RM)近日開始巡迴演出,當中五名成員宋智孝、李光洙、金鐘國、HaHa及池錫辰今晚就於澳門舉行見面會,成員亦已於噚日陸續抵達澳門。

雖然見面會晚上8時先開始,不過就有粉絲影到成員綵排時嘅片,率先劇透成員今晚都係扮天團BIGBANG,會表演人氣歌《Fantastic Baby》。

而粉絲就於入場前爭住跟見面會張海報影相,入場檢查袋時,有部分粉絲就因為燈牌太大而唔畀拎入場。
另外,智孝近日忙於拍攝《RM》,同時又要主持另一節目《宋智孝的Beauty View》,今日智孝嘅造型師就於Instagram公開智孝化濃妝嘅新自拍。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞