召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
[img]]

嘉賓係魏晨...完全唔知係邊個

香港會請邊個呢

泰國係seven
唔明點解要搵嘉賓
九唔搭八
我入場淨係想睇成員
你話嘉賓係gary 在石 宋仲基就話姐
香港唔好搵胡琳呀唔該
[img]]

香港會請邊個呢

泰國係seven
唔明點解要搵嘉賓
九唔搭八
我入場淨係想睇成員
香港唔好搵胡琳呀唔該

可能

石鎮同胡琳唱番佢地果首歌
seven係咩水
haha直播緊 大家快d睇
seven係咩水

seven第5集個家賓?
[img]]

香港會請邊個呢

泰國係seven
唔明點解要搵嘉賓
九唔搭八
我入場淨係想睇成員
香港唔好搵胡琳呀唔該

可能

石鎮同胡琳唱番佢地果首歌

你咁講一講我覺得大機

@sbs_runningman_sbs
🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻
[런닝맨 팬미팅 '2017 라이브 인 마카오']
ㅇ 일시 : 2017년 2월 18일(토) 8:00pm
ㅇ 장소 : 베네시안 마카오, 코타이 아레나
ㅇ 티켓정보 : cotaiticketing.com
[RUNNING MAN 2017 LIVE IN MACAO]
ㅇ Date : 8:00pm, Saturday on 18th February 2017
ㅇ Venue : Cotai Arena, The Venetian Macao
ㅇ Ticket Information : cotaiticketing.com
•••
#RunningMan #RM #RunningMan2017LIVE #런닝맨
•••

@sbs_runningman_sbs🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻
[런닝맨 제339회 '멤버's 위크 6탄 - 유재석 배 예능 체육대회 촬영 현장 사진]
멤버스 위크 주인공 #유재석.
런닝맨 제339회 2월 19일 일요일 오후 6시30분 방송.
[Filming spot picture of RunningMan Ep.339 'Member's Week Ⅵ - YooJaeSeok's Athletic competitions']
Member's week for #YooJaeSeok.
RM Ep.339 on Feb. 19 at 6:30pm KST on #SBS.
•••
#BehindTheScenes #RunningMan #RM #런닝맨
•••
2017 LIVE IN BANGKOK (cr. FB YS Entertainment BKK)

時間:3/11 18:00
地點:泰國曼谷
嘉賓:SE7EN ​​​​& SKULL
門票開賣日期:2/19

@spartaoshida

@HAHA_河東勳
ya man~!! 마카오에서 여러분들과 만남이 얼마남지 않았네요~!! 우리 2월18일!! 마카오 베네치안호텔 코타이아레나!! 에서 만나요!! Say ho~~!! 소리질뤄~~!!♡
我們在澳門的見面倒計時了!我們2月18日在威尼斯人酒店金光綜藝館見面吧! ​​​​

seven係咩水

seven第5集個家賓?

李多海個男朋友
搵佢做嘉賓好似有啲九唔搭八

老左好多

老左好多

1112年嗰陣靚到
不過睇佢跳 mr chu 好正
佢個笑容
同埋好靚
有冇人可以幫手去高登開新post???

自從冇左hkg+, 我都冇再上高登啦
你地仲有冇人仲有上?

你地仲有冇人仲有上?

我都冇啦
呢邊都唔算推得快
果邊應該更慢
仲以為反轉係偷spy嘅杉反cup
原來唔只sbs試過係用新聞通知人下車
睇radio star原來個陣神童radio star下車又係睇新聞先知

你地仲有冇人仲有上?

我都冇啦
呢邊都唔算推得快
果邊應該更慢

我自己開左啦
下集個款似麻麻地
有冇巴絲聽日過澳門
請問有冇巴絲跟左台灣七站買7012帽/衛衣個團?
你地係香港收到貨未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞