召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
魯芬 光洙
無得再睇佢地能得利

Yes
光洙知道應該
魯芬 光洙
無得再睇佢地能得利

Yes
光洙知道應該

魯芬 光洙
無得再睇佢地能得利

Yes
光洙知道應該

光洙份人咁重情

可能仲有其他版本未播
魯芬 光洙
無得再睇佢地能得利

Yes
光洙知道應該

光洙份人咁重情

可能仲有其他版本未播

今年新年都唔見有廣告
魯芬 光洙
無得再睇佢地能得利

Yes
光洙知道應該

光洙份人咁重情

可能仲有其他版本未播

今年新年都唔見有廣告

omg...
前排仲諗緊點解冇能得利
佢同光洙真係好正
Rip
member's week真係高汁 我集集笑到死 又開始入番坑
今集反轉
魯芬 光洙
無得再睇佢地能得利

Yes
光洙知道應該

光洙份人咁重情

可能仲有其他版本未播

今年新年都唔見有廣告

omg...
前排仲諗緊點解冇能得利
佢同光洙真係好正

知道魯芬過左生 專登入一入黎
=============KBS2===============
超人回來了 12.3% (+2.6%)
兩天一夜3 18.8% (+1.9%)
(簡稱213)

=============SBS================
花樣旅行 4.7% (+0.2%)
Running Man 6.8% (+1.9%)
Kpop Star6(上) 12.4% (+2.6%)
(下) 15.8% (-0.4%)

=============MBC================
蒙面歌王 12.8% (+1.0%)
隱秘而偉大 8.9% (+1.3%)
=============KBS2===============
超人回來了 12.3% (+2.6%)
兩天一夜3 18.8% (+1.9%)
(簡稱213)

=============SBS================
花樣旅行 4.7% (+0.2%)
Running Man 6.8% (+1.9%)
Kpop Star6(上) 12.4% (+2.6%)
(下) 15.8% (-0.4%)

=============MBC================
蒙面歌王 12.8% (+1.0%)
隱秘而偉大 8.9% (+1.3%)

升左
今集勁高質
話跳又唔跳

做咩唔搵佢老婆拍段片
其實haha有畏高都肯決定上去自己跳
只不過係劇組嘅反轉咋嘛
又冇話haha反口
鏡頭都影住倒數嗰陣佢準備跳

btw咁驚青嘅haha竟然肯自己跳

haha應該真係好驚
最尾反轉
雖然有啲老尷
做咩唔搵佢老婆拍段片

應該唔想打擾到,話晒就快生
我覺得最尾應該再問多個問題:既然你知道係反轉,咁你仲會唔會跳之類嘅等佢自己揀
其實大神係咪真係畏高 雖然次次都咁講 但佢都玩過唔少次機動遊戲 無挑rm都成日見
仲未睇呀
Running Man 飯拍 @ 首爾 Garden 5

(cr. ins- dear__eileen, jellyjsy)

宋智孝, 李光洙, 池石鎮拍攝中

【翻譯】笑聲不斷的昨晚
#401restaurant##弘大##同學會##初期成員##很久的朋友們##祝福智薰哥哥##歡迎來到已婚世界##下次帶錢包來##噗哈哈哈哈#

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞