召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
去過上次個7012
今次既人腳同意義上都真係唔多吸引
睇緊香港特輯 d fans好癲
個陣好似f4 班frd有去朗豪坊睇
不過我未入坑

次次一睇到去到香港機場時同朗豪坊個part d fans人山人海都好感動

好想黎多次香港做拍攝而唔係fans meeting
好想佢地周街玩mission

每次睇真係好感動好熱血
好可惜嗰陣未入坑
好想睇佢地黎玩

我果陣都未入坑

一開始應該rm出國有一堆人入坑
然後好多人都係j2播先入坑
如果真係朗豪坊玩到追擊戰就好 肯定好好睇

我係因為以前鍾意SJ,SJ銀赫有一集係奧運會

果集應該係我第一次睇RM,上網睇,睇完冇入坑

之後N個月J2播返依集,又睇多一次

果時係2013年

唔知咩原因上網search返之前既RM睇

之後果3個月好瘋狂咁追番哂之前既集數

同時又要追睇最新一集RM,好忙好忙

然後....就一直到依家

我睇曬舊個d先睇返新個d
去過上次個7012

但無去過既好值得去下
去過上次個7012

但無去過既好值得去下

我冇去過所以今次點都去
經歷咁多嘢 可能真係無幾多次fm
突然好不安
想問下其實團票啲位好啲定自己買吧嘅好啲

通常靚位應該留返比自己人 我覺得
前年八站個們好似就係咁

唔關事
前年係主辦比勁少前既八站,係主辦問題
去過上次個7012

但無去過既好值得去下

我冇去過所以今次點都去

我都好想睇7012
去過上次個7012

但無去過既好值得去下

我冇去過所以今次點都去

尤其真係唔知RM仲有幾耐命水(雖然傾得掂繼續拍),所以我覺得係要去一次留個回憶比自己
好彩睇8站張LIST, 都幾多人同我一樣1條友買1480
睇緊香港特輯 d fans好癲
個陣好似f4 班frd有去朗豪坊睇
不過我未入坑

次次一睇到去到香港機場時同朗豪坊個part d fans人山人海都好感動

每次睇真係好感動好熱血
好可惜嗰陣未入坑
好想睇佢地黎玩

我果陣都未入坑

果時係2013年

我第一次睇係2012年
我唔係睇j2,而係睇高登既jtv台
我好記得係第87集!
睇完第二日同我fd出街,傾開發現原來佢都有睇
我話我覺得有個女仔好靚,但唔記得叫咩名
佢話果個叫宋智孝,因為得佢一個女仔...
返到屋企再睇其他集數先知......
我講話覺得好靚果個女仔係韓佳人
果集佢係做嘉賓...
之後覺得好睇就keep住每個禮拜一出就睇,睇下睇下就睇到而家...原來已經睇左5年啦
突然好不安
想問下其實團票啲位好啲定自己買吧嘅好啲

通常靚位應該留返比自己人 我覺得
前年八站個們好似就係咁

唔關事
前年係主辦比勁少前既八站,係主辦問題

但剩返個堆點都比曬班admin先啦唔係咩
去過上次個7012

但無去過既好值得去下

我冇去過所以今次點都去

我都好想睇7012

雖然我覺得短期內都唔會出國 好難再睇到班fans歡呼

每次睇真係好感動好熱血
好可惜嗰陣未入坑
好想睇佢地黎玩

我果陣都未入坑

果時係2013年

我第一次睇係2012年
我好記得係第87集!
果集佢係做嘉賓...
之後覺得好睇就keep住每個禮拜一出就睇,睇下睇下就睇到而家...原來已經睇左5年啦

真係陪左勁耐 咁就就快出黎做野

每次睇真係好感動好熱血
好可惜嗰陣未入坑
好想睇佢地黎玩

我果陣都未入坑

果時係2013年

我第一次睇係2012年
我好記得係第87集!
果集佢係做嘉賓...

真係陪左勁耐 咁就就快出黎做野

我一開始係j2睇到就比唯一嘅女mc吸引左
嗰陣斷斷續續咁係j2睇
直到14年先真正入坑
可能遲過咁多位巴絲
不過都已經幾年啦
有冇人等搶飛?
有冇人等搶飛?

1480大把位慢慢揀
有冇人等搶飛?

1480大把位慢慢揀

係,我跟左8站
都係好玩㩒下
有冇人等搶飛?

1480大把位慢慢揀

係,我跟左8站
都係好玩㩒下

ser都無死
都無咩人㩒
㩒到第五行
有冇人等搶飛?

1480大把位慢慢揀

係,我跟左8站
都係好玩㩒下

ser都無死
都無咩人㩒
㩒到第五行

我岩岩㩒到正中對舞台位 好吸引
有冇人等搶飛?

1480大把位慢慢揀

係,我跟左8站
都係好玩㩒下

ser都無死
都無咩人㩒
㩒到第五行

我岩岩㩒到正中對舞台位 好吸引

我覺得block c 好正
都仲有大把位
不過跟左八站
唔知會咩位呢
自己單機買左1480
我買左480呀
因為都知道佢地到時會做d咩,興趣少左
但又想去睇下,感受下個氣氛,所以買最平果隻
一到十點就㩒入去,座位表未load到出黎
怕買唔到,心急下比系統幫我揀位
最後揀左BLOCK 8-2 Row:G Seat(s):17-16
有冇巴絲都係買480呀?
冇gary好可惜
但有Skull都已經好好
起碼好過魏晨同se7en
連480 飛都搶唔到 比個網卡死 入到比錢果度都彈我出去
想問下邊度仲有飛賣
我仲諗緊睇唔睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞