召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
有多一張$1480 blk A位,有意pm
我仲諗緊睇唔睇

1480有意?blk a
連480 飛都搶唔到 比個網卡死 入到比錢果度都彈我出去
想問下邊度仲有飛賣

早啲講我幫你嘛
幫人搶飛冇fail過,但自己買就
連480 飛都搶唔到 比個網卡死 入到比錢果度都彈我出去
想問下邊度仲有飛賣

早啲講我幫你嘛
幫人搶飛冇fail過,但自己買就

好似仲有咁多1480既 頭先入去睇
D位都唔算後
EP340 <李光洙特輯> PD NOTE (cr. SBS官網)

#金鐘國#看見你的聲音4的宣傳

D位都唔算後

其他價錢呢?
D位都唔算後

其他價錢呢?

得480同680賣曬
其他都仲有
跑男女神代言 《王國紀元》韓國發力

隨著移動互聯網業的發展,明星代言的營銷方式越發火熱,全球知名手游研發及運營商IGG近期就在韓國地區推出了明星「宋智孝」代言《王國紀元》(Lords Mobile)的推廣活動。

《王國紀元》(Lords Mobile)本次代言活動邀請宋智孝拍攝了一系列視頻廣告和海報,結合線上線下的相關活動做全面的助推,包括電視台、地鐵、數字媒體等各種傳播渠道,而地推營銷在韓國是比較收用戶市場認可的,因此,投放比重不小。

21日為止,系列視頻放出了預告片和首篇,以及部分採訪和花絮,視頻通過宋智孝在「女王」、「戰士」和「俘虜」的三個身份中不斷轉變,表現出玩家在《王國紀元》(Lords Mobile)中獲得的角色帶入體驗,已有粉絲分享到國內各大網絡平台,趣稱這是「懵智」難得一見的女王范,口碑甚佳,期待完整版。
EP340 <李光洙特輯> PD NOTE (cr. SBS官網)

肯定又係玩9光洙
D位都唔算後

其他價錢呢?

得480同680賣曬
其他都仲有

好似仲有ok多

肯定又係玩9光洙

好期待呀

肯定又係玩9光洙

好期待呀

等左咁耐终於到光洙

原來智孝個細佬係1990年出世

肯定又係玩9光洙

好期待呀

等左咁耐终於到光洙

大神心口個ryan
我仲諗緊睇唔睇

睇啦!錯過左今次,唔知仲有冇下次架!
唔好令自己後悔呀
我仲諗緊睇唔睇

睇啦!錯過左今次,唔知仲有冇下次架!唔好令自己後悔呀

次次買親都係咁諗
結果年年都有去

肯定又係玩9光洙

次次佢做主角都比人玩返轉頭
#金鐘國#看見你的聲音4的宣傳

影到好似好矮咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞