召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
智孝bb仆到個鼻

智孝
希望冇咩事
唔好有疤
琴晚現場第一次睇fm
對成員們好滿足 睇得好開心
但唯一唔滿意係主持路苻
成場就不停話觀眾唔夠熱情唔夠high
有啲抽左上台玩遊戲既想影相 佢又係咁阻止 我明白佢係想玩左遊戲先 但啲用詞有點厭班粉絲阻住咁
最後 全場總共有兩次同成員傾計 都係路苻問 成員答咁 但路苻每次問光洙智孝就搞曬氣氛 特別激動咁 但對haha 王鼻就冇咁做 雖然佢地可能冇咁多粉絲 但主持黎講佢都幾偏心下
仲有請個魏晨 全場即刻冇曬反應 佢唱完第一首 大家諗住佢會走啦 點知佢仲要幫新專輯賣廣告 之後又話要唱多首 啲人即刻起身去洗手間 佢想帶氣氛但又冇人理佢 係佢走時比下面拍下手算
仲有請個魏晨 全場即刻冇曬反應 佢唱完第一首 大家諗住佢會走啦 點知佢仲要幫新專輯賣廣告 之後又話要唱多首 啲人即刻起身去洗手間 佢想帶氣氛但又冇人理佢 係佢走時比下面拍下手算

廁所位
真係識佢老鼠

我真係唔知佢係咩水??

紅唔紅嫁??

演員還是歌手??
今次入座率得7成

仲以為會有好多大陸人去澳門睇
【明報專訊】韓國人氣節目《Running Man》(RM)5名成員宋智孝、李光洙、金鐘國、池石鎮和HAHA昨晚於澳門威尼斯人 金光綜藝館舉行演唱會,入座率約7成,未知是否受之前傳有香港站演出,令票房受影響。成員落力演出,扮BigBang搞笑又大放笑彈。他們透露香港站正接洽中,成數甚高,期待與香港粉絲見面。

RM演出前先舉行記者會,5名成員以模仿BigBang的造型亮相,智孝大騷美腿。金鐘國大讚澳門是華麗城市,首次前來演出開心又期待。不過問到有否興趣到旅遊塔挑戰笨豬跳?大部分成員都激動說接受不到;反而已跳過的宋智孝推薦值得一試。池石鎮建議金鐘國去跳,嚇得「能力者」金鐘國笑說﹕「我的人生是否要活得咁危險?」光洙與HAHA亦怕怕指在地面看一樣靚。提到光洙抵達澳門時大受歡迎,他說感受到澳門粉絲的熱情。

香港開騷成數高
智孝澳門站演出,被其他成員形容會好性感,是節目中看不到的另一面。智孝聞言怕醜低頭,滿臉通紅。其間HAHA被問有何驚喜演出?他隨即扮G-Dragon做合十動作搞笑,說會有好多精彩節目,觀眾愈熱情便會愈落力。會否有香港站演出?他們表示接洽中,成數頗高。

光洙說﹕「希望可以來香港同粉絲見面,其他地方都傾緊,成員各有各忙,希望能調配到檔期。」《RM》以撕名牌遊戲最著名,池石鎮透露未來會有新遊戲及新面貌跟大家見面。記者會上,安排內地歌手魏晨向智孝送花及送專輯給其他成員,他表示希望將來有機會合作。

金鐘國笑池石鎮扮喊
演唱會於8時15分開始,入座率約7成。眾成員在台上演唱BigBang的《Fantastic Baby》,又唱又跳,粉絲尖叫不停。提到上周台灣站為池石鎮慶祝生日,令他感動落淚?池石鎮直言好感動,但被金鐘國笑他扮喊。智孝說為今次演出練了好多舞,大家知她不擅長跳舞,請多多支持及包容。光洙被主持讚唱歌愈來愈好,他有點不好意思,笑說最近的聲線是人生中最好,見粉絲熱情,他努力表現最好一面。

HAHA想要晒各成員優點
HAHA在節目中形象可愛,問他新一年會否有新形象?他再扮G-Dragon,然後笑言自己貪心,想有各成員的優點,如智孝的美貌、池石鎮的可愛、光洙的搞笑、金鐘國的身手等。池石鎮潑冷水說﹕「你算吧啦!」現場播映《RM》的剪輯片段,當有智孝與Gary這對「周一情侶」時,粉絲都尖叫。

http://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20170219/s00016/1487440604649
【明報專訊】韓國人氣節目《Running Man》(RM)5名成員宋智孝、李光洙、金鐘國、池石鎮和HAHA昨晚於澳門威尼斯人 金光綜藝館舉行演唱會,入座率約7成,未知是否受之前傳有香港站演出,令票房受影響。成員落力演出,扮BigBang搞笑又大放笑彈。他們透露香港站正接洽中,成數甚高,期待與香港粉絲見面。

RM演出前先舉行記者會,5名成員以模仿BigBang的造型亮相,智孝大騷美腿。金鐘國大讚澳門是華麗城市,首次前來演出開心又期待。不過問到有否興趣到旅遊塔挑戰笨豬跳?大部分成員都激動說接受不到;反而已跳過的宋智孝推薦值得一試。池石鎮建議金鐘國去跳,嚇得「能力者」金鐘國笑說﹕「我的人生是否要活得咁危險?」光洙與HAHA亦怕怕指在地面看一樣靚。提到光洙抵達澳門時大受歡迎,他說感受到澳門粉絲的熱情。

香港開騷成數高
智孝澳門站演出,被其他成員形容會好性感,是節目中看不到的另一面。智孝聞言怕醜低頭,滿臉通紅。其間HAHA被問有何驚喜演出?他隨即扮G-Dragon做合十動作搞笑,說會有好多精彩節目,觀眾愈熱情便會愈落力。會否有香港站演出?他們表示接洽中,成數頗高。

光洙說﹕「希望可以來香港同粉絲見面,其他地方都傾緊,成員各有各忙,希望能調配到檔期。」《RM》以撕名牌遊戲最著名,池石鎮透露未來會有新遊戲及新面貌跟大家見面。記者會上,安排內地歌手魏晨向智孝送花及送專輯給其他成員,他表示希望將來有機會合作。

金鐘國笑池石鎮扮喊
演唱會於8時15分開始,入座率約7成。眾成員在台上演唱BigBang的《Fantastic Baby》,又唱又跳,粉絲尖叫不停。提到上周台灣站為池石鎮慶祝生日,令他感動落淚?池石鎮直言好感動,但被金鐘國笑他扮喊。智孝說為今次演出練了好多舞,大家知她不擅長跳舞,請多多支持及包容。光洙被主持讚唱歌愈來愈好,他有點不好意思,笑說最近的聲線是人生中最好,見粉絲熱情,他努力表現最好一面。

HAHA想要晒各成員優點
HAHA在節目中形象可愛,問他新一年會否有新形象?他再扮G-Dragon,然後笑言自己貪心,想有各成員的優點,如智孝的美貌、池石鎮的可愛、光洙的搞笑、金鐘國的身手等。池石鎮潑冷水說﹕「你算吧啦!」現場播映《RM》的剪輯片段,當有智孝與Gary這對「周一情侶」時,粉絲都尖叫。

http://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20170219/s00016/1487440604649

http://www.weibo.com/tv/v/EwfHB3yK1?fid=1034:65eac9596392a86571b64cf2a380083d
@劉在石吧_yoojaeseokBar

【Section金申英"因劉在石一句話流淚"美談追加】19日播放的MBC"sectionTV 演藝通信"中金申英提到了劉在石的美談。"過去曾出演來玩吧的時候一句話也沒能說。錄製結束後劉在石前輩『很苦澀吧?是我沒照顧好你。不是你做得不好,是我的不足』這樣說了,聽到那句話眼淚就下來了,不是平白無故叫他劉大神的啊」

今次入座率得7成

仲以為會有好多大陸人去澳門睇

我都以為會有好多大陸人去澳門睇
話説如果冇香港場我都應該會去左澳門睇
希望香港場入座率高啲
尋日睇左 好正

廁所位
真係識佢老鼠

我真係唔知佢係咩水??

紅唔紅嫁??

演員還是歌手??

中國歌手 佢話自己去韓國做新專輯時認識左rm 紅唔紅就唔知 但全場都冇咩幾個歡呼

廁所位
真係識佢老鼠

我真係唔知佢係咩水??

紅唔紅嫁??

演員還是歌手??

中國歌手 佢話自己去韓國做新專輯時認識左rm 紅唔紅就唔知 但全場都冇咩幾個歡呼

我覺得冇啦啦請佢做嘉賓好奇怪....
又唔係特別出名
又唔係同RM 佢地有咩關係
出場冇人歡呼 觀眾又尷佢又尷
琴晚現場第一次睇fm
對成員們好滿足 睇得好開心
但唯一唔滿意係主持路苻
成場就不停話觀眾唔夠熱情唔夠high
有啲抽左上台玩遊戲既想影相 佢又係咁阻止 我明白佢係想玩左遊戲先 但啲用詞有點厭班粉絲阻住咁
最後 全場總共有兩次同成員傾計 都係路苻問 成員答咁 但路苻每次問光洙智孝就搞曬氣氛 特別激動咁 但對haha 王鼻就冇咁做 雖然佢地可能冇咁多粉絲 但主持黎講佢都幾偏心下

路苻講野既語氣原本我已經覺得有d黑人憎
唔好屌
希望香港有個好mc
《Running Man》 E472 Preview|런닝맨 472회 예고 20170226

https://www.youtube.com/watch?v=UKDk_m6Fp7I
《Running Man》 E472 Preview|런닝맨 472회 예고 20170226

https://www.youtube.com/watch?v=UKDk_m6Fp7I

@韓國me2day
【naver TV】19日播出的#Running Man# 中,#李光洙# 下達了下一週的任務:直到今晚12點,請大家為"李光洙"的夜晚旅行套餐,帶一件東西到開場地點,但是!不能化妝!不能做頭髮!不能帶經紀人!不能帶服裝師!

[url]https://www.youtube.com/watch?v=UKDk_m6Fp7I[/ url]

@韓國me2day
【naver TV】19日播出的#Running Man# 中,#李光洙# 下達了下一週的任務:直到今晚12點,請大家為"李光洙"的夜晚旅行套餐,帶一件東西到開場地點,但是!不能化妝!不能做頭髮!不能帶經紀人!不能帶服裝師!

係咪即係今晚就要拍最新一集

廁所位
真係識佢老鼠

我真係唔知佢係咩水??

紅唔紅嫁??

演員還是歌手??

又唔係特別出名

SEVEN都係啦

都唔知去曼谷場做咩
今集rm 停播咩?

唔係呀

@韓國me2day

好期待下一集
應該好好笑

廁所位
真係識佢老鼠

我真係唔知佢係咩水??

紅唔紅嫁??

演員還是歌手??

又唔係特別出名

SEVEN都係啦

都唔知去曼谷場做咩

去泰國點解唔叫nickxxxxx
話說,我琴日去左大嶼山睇大佛
去到諗起好多rm香港特輯既情景!
睇節目果陣以為地方好大...原來地方比想像中細...好快行完
返到屋企即刻再睇多次73集,真係好正
原來東萬跑得咁快,果d fake人既假動作做得好好,容和跑得咁快都要追好耐先追到!
Haha同d女既互動好搞笑
敏貞叫haha比d好處佢黎換提示
Haha話將自己既一切都比佢,仲叫敏貞趁自己未改變主意好快d講提示
智孝問haha揀佢定揀敏貞
Haha好認真咁答揀同智孝同一隊,同敏貞就交往
仲有容和、鐘國想撕在石果到
笑到gap gap聲
最後,容和同鐘國同時間撕走對方名牌 好刺激
而家再睇多次,一樣覺得咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞