召集所有running man既fans(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
《Running Man》 E472 Preview|런닝맨 472회 예고 20170226

[url]https://www.youtube.com/watch?v=UKDk_m6Fp7I[/ url]

《Running Man》 E472 Preview|런닝맨 472회 예고 20170226

https://www.youtube.com/watch?v=UKDk_m6Fp7I

@韓國me2day
【naver TV】19日播出的#Running Man# 中,#李光洙# 下達了下一週的任務:直到今晚12點,請大家為"李光洙"的夜晚旅行套餐,帶一件東西到開場地點,但是!不能化妝!不能做頭髮!不能帶經紀人!不能帶服裝師!

好期待下一集
應該好好笑

正喎

冇睇直播咪

https://www.youtube.com/watch?v=UKDk_m6Fp7I

@韓國me2day
【naver TV】19日播出的#Running Man# 中,#李光洙# 下達了下一週的任務:直到今晚12點,請大家為"李光洙"的夜晚旅行套餐,帶一件東西到開場地點,但是!不能化妝!不能做頭髮!不能帶經紀人!不能帶服裝師!

好期待下一集
應該好好笑

正喎

冇睇直播咪

之前有一兩次都係o係節目預告播mission,通常有其他人會通知佢地

距離韓國時間12點仲有1個鐘多D,唔知佢地出發左未

@韓國me2day

好期待下一集
應該好好笑

正喎

冇睇直播咪

之前有一兩次都係o係節目預告播mission,通常有其他人會通知佢地

咁夜拍會唔會起床任務玩
@李光洙吧官博LKSCN

跑男成員周 :最後的主人公 :李光洙,還有李小愛發佈任務了哦:
成員們大家好 ,我現在要給大家一個任務,今晚12點為止,請為我李光洙制定夜遊計劃 並到開場場所集合,但是 沒有化妝 !沒有髮型! 沒有經紀人 !沒有造型師!成員們 12點見哦,還有大家 :我的成員周 ,我將賭上我的一切 !一定!這次一定必須要成功 ,謝謝
@李光洙吧官博LKSCN

跑男成員周 :最後的主人公 :李光洙,還有李小愛發佈任務了哦:
成員們大家好 ,我現在要給大家一個任務,今晚12點為止,請為我李光洙制定夜遊計劃 並到開場場所集合,但是 沒有化妝 !沒有髮型! 沒有經紀人 !沒有造型師!成員們 12點見哦,還有大家 :我的成員周 ,我將賭上我的一切 !一定!這次一定必須要成功 ,謝謝

頂 好期待
話說,我琴日去左大嶼山睇大佛
去到諗起好多rm香港特輯既情景!
睇節目果陣以為地方好大...原來地方比想像中細...好快行完
返到屋企即刻再睇多次73集,真係好正
原來東萬跑得咁快,果d fake人既假動作做得好好,容和跑得咁快都要追好耐先追到!
Haha同d女既互動好搞笑
敏貞叫haha比d好處佢黎換提示
Haha話將自己既一切都比佢,仲叫敏貞趁自己未改變主意好快d講提示
智孝問haha揀佢定揀敏貞
Haha好認真咁答揀同智孝同一隊,同敏貞就交往
仲有容和、鐘國想撕在石果到
笑到gap gap聲
最後,容和同鐘國同時間撕走對方名牌 好刺激
而家再睇多次,一樣覺得咁正

香港特輯睇左勁多次
好正
仲諗住真係同製作組對決
今集係member's week最悶嘅一集
一多嘉賓就
一多嘉賓就

等我仲好期待 咁等聽日先睇
悶到今集都冇人提
member's week一有嘉賓就投入唔到
食野果到佢地個talk 笑唔出
在石week就咁就毁左 今集好悶
members week真係高質
呢班guest 不過7012好搶鏡
光洙同天𤋮個髮型勁似
在石成班frd都勁細膽
Btw haha同在石真係
Haha呷醋

5秒問答全部好真心 尤其haroro
石鎮個笑話無人理
智孝個mr chu 笑死我
我其實想睇hot issue多d

最後份禮物係簽名名牌
好想要
最後一個week光洙
應該會有溫情野
之後正規節目順順利利
仲有請個魏晨 全場即刻冇曬反應 佢唱完第一首 大家諗住佢會走啦 點知佢仲要幫新專輯賣廣告 之後又話要唱多首 啲人即刻起身去洗手間 佢想帶氣氛但又冇人理佢 係佢走時比下面拍下手算

廁所位
真係識佢老鼠

我真係唔知佢係咩水??

紅唔紅嫁??

演員還是歌手??

中國歌手 佢話自己去韓國做新專輯時認識左rm 紅唔紅就唔知 但全場都冇咩幾個歡呼

我覺得冇啦啦請佢做嘉賓好奇怪....
又唔係特別出名
又唔係同RM 佢地有咩關係
出場冇人歡呼 觀眾又尷佢又尷

SEVEN都係啦

都唔知去曼谷場做咩

去泰國點解唔叫nickxxxxx

咁易請咩
無乜可能

@韓國me2day

好期待下一集
應該好好笑

正喎

冇睇直播咪

咁夜拍會唔會起床任務玩

應該就咁拍到天光就完
聽日可能拍返常規既第一集lu
一多嘉賓就

等我仲好期待 咁等聽日先睇

我覺得ok喎
7012好搶鏡 尤其haha
在石week就咁就毁左 今集好悶

其實都係在石既意願黎既
佢開頭請guest出黎個段野好正 好有mc個種氣勢
=============KBS2===============
超人回來了 12.0% (+0.9%)
兩天一夜3 17.5% (-0.9%)
(簡稱213)

=============SBS================
花樣旅行 4.6% (-0.1%)
Running Man 6.4% (-0.4%)
Kpop Star6(上) 9.6% (-2.7%)
(下) 15.0% (-1.1%)

=============MBC================
蒙面歌王 12.1% (+0.2%)
隱秘而偉大 7.6% (+0.8%)
=============KBS2===============
(簡稱213)

=============SBS================

=============MBC================

而家sbs星期日綜藝有三套?
(簡稱213)

Kpop star好似夜晚做
(簡稱213)

Kpop star好似夜晚做

調左去9點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞