買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
水貨sony去邊度down個netflix apk 落黎?
巴打 我地睇緊49" 今日百老 同豐x d sale 都話呢價位 LG 靚d , 上網睇d 人話lg 多d 佣

Panasonic d 色好似真係灰d

我自己睇 lg 好似白d 光d 唔知係咪純粹 setting 問題

唔知點揀
啲人話lg假4k?
有冇睇samsung?
上面我答咗 三部之中 一定nu8000 120hz va
LG OLED尾機 但ips好廢 差唔多個個Post都有講 而且有可能假4k
fx630/ x7500勁勁自己心照
p記49fx630h vs sony 49x7500f vs samsung 49nu8000
請問邊部好?
巴打 我地睇緊49" 今日百老 同豐x d sale 都話呢價位 LG 靚d , 上網睇d 人話lg 多d 佣

Panasonic d 色好似真係灰d

我自己睇 lg 好似白d 光d 唔知係咪純粹 setting 問題

唔知點揀
上面我答咗 三部之中 一定nu8000 120hz va
LG OLED尾機 但ips好廢 差唔多個個Post都有講 而且有可能假4k
fx630/ x7500勁勁自己心照
除咗p記 其他好喺邊差喺邊 rtings.com 幫到你
p記冇係美國上市冇rtings
講多句 點都好過假4K
有冇43/49吋 係100hz panel 5k 內推介

睇過樓上話 nu8000 之外 pan記 有冇

屋企廳用 睇
pan 2018 : fx750 fx800
l豬 real 4k : sk8000(except 49") , sk8500 or above 係 100hz
sony x9000f

屋企廳用 睇
l豬 real 4k : sk8000(except 49") , sk8500 or above 係 100hz (uncertain)
sony x9000f

屋企廳用 睇
l豬 real 4k : sk8000(except 49") , sk8500 or above 係 100hz (49 "uncertain)
sony x9000f
8500>>8000
度過位原來房 49都太大

要搵43吋

43吋4k 100hz 應該好少機

唔知1080p 仲有冇
43 100hz 你買個月球+ 機頂盒
你不如去隔離月球post睇下
上面我已經用咗啲時間搵俾你
thanks 巴打

咁我傾向搵pan記5年保 普通60 Hz 43吋機就算

多2年保 煩少d , 反正廳果部 最主要
咁fx600
其實個嵌同630一樣
只係個外框唔同
問過 3930 fx600

fx630 4100

samsung nu7100 3250

應該係呢幾部揀就算
fx600 啦
有原色/量子點
hdr10+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞