買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
睇返A8F 18年1月發佈,香港近年尾先出,我估A8G都係一樣 真係唔知等唔好
上面有巴打話蘇寧萬8 有2000
姐係減完同細鋪一樣萬6蚊
今年其實邊部40 43吋電視大概有X9000F左右級數
想買多部電視放房

依加定位 43吋 轉晒入門機

全部50hz panel , 早幾年 都仲有
咩型號
Sony果d好唔好
fx600 應該4k1 有
55x9000f/55fx8000/55nu8000完勝
Panasonic定係samsung好
Samsung nu7100好似都差唔多spec
你試Google吓 睇吓人哋epc/香土 應該仲多資訊
Qled不了
55fx800/55nu8000完勝8500F
詳情自己google
不過買咗就算
49inch
岩岩買完機

最後買左43 fx630

aeon買 4190 仲有92折

3845蚊搞掂 又有得送貨 dup舊機 買埋 d 包既hdmi 線

呢個價抵過買三星 (質素 保養都好過佢)
49fx800都屌打
fx600唔係平啲咩
aeon 無貨 , 同埋 av outlet 之前睇教要3940 送貨加一舊
咁630金屬框好j啲嘅又
小弟岩岩壞咗部三星電視已經過咗保養
想聽日買部新
宜加香港去咩店買電視最好?
主要想買40吋內LG或者SONY或者小米
有小米係因為聽聞佢性價比高
唔該晒各位
買屌米又好,韓系機都好
都唔撚好買2018 SONY 43",電子垃圾
Sony 43垃圾 屎米/LG 仲垃圾,假4K
一路我哋都推薦p記
43”其次***/sony
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-sony-x950g/585/764
x9500g只係多x9000f 0.1分, 如果唔係為左airplay同個遙控, 9000f抵玩好多
尋日睇 43 pan記630 同三星 nu7100 2部拍埋黎睇 畫質pan記明顯好d

2019機 三星ru7100 都出左 ,不過43吋 成5k 幾新機 應該無咩人會買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞