買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
蘇寧用hsbc 買Samsung 49nu7300 $4680抵唔抵玩?用黎插電腦同ps4
四周圍望過x8500g最平都係兇宅75xx又冇咩野送

有冇巴打見到其他地方平D
x9000f停產,生產G型號

sony貨倉,可能有停產前貨尾
要平,等年尾/下年頭清貨

平2成左右
三星機 建議 上到nu8000
應該6000 有找
否則 可以睇睇 pan記 fx 600 或者以上
pan 記5年保
平價機 比較抵
Thx
新出一定貴,下年年頭要清貨平

年年都係咁
新一代 19900 9500g 55吋 已經平

我果陣買9300d 4月 水尾都要2皮3
呢一代已經叫做平
當年第一代43" Android 4K冇HDR,冇Triluminos, 冇X1 Processor, 淨係得MIJ做賣點都開9K
要平就只能退而求其次考慮X80G, 6K應該搞掂
不過就會冇左100hz Panel同埋X1 Processor
岩岩fortress 入手49吋x8500f 原價7480
300蚊中銀回贈加1500超市現金劵
折實5680
加2247多三年保 sales話第4-6年壞可以揀加錢換新機
本身睇fx600h
但感覺好暗
之前蘇寧買 6700
fx600h 都唔同級數
可能要揾fx 800h 比先啱
想買a8f邊到買抵啲
有無巴打知nu8000係咩年分?同埋n係stand for咩?
岩岩去睇左豐澤見唔到X9000F
但係睇落49吋冇想像中咁大定係我太耐冇買電視
55都好平常喇
49X8500F $5800
49X9000F $8400
睇price點解行貨可以買到平咁多?
我都想知,有D話自提之前睇出面既POST又話自己裝保養好煩
行貨保養咪又係搵Sony唔會煩掛
自提call貨van都唔掂
自取唔係由SONY師傅裝既話部機有咩問題係冇仇報
https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28064049&extra=page%3D8

唔好做第二個不講道理既ON9, 搵返SONY送貨+安裝先最正路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞