買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咁講即係要搵間包送貨安裝既,唔係既話不如買水貨好過
原來x9000f 停產
黎緊想買49x9000f
我見頭幾頁話avoutlet買比較抵?
送貨,係店舖搵運輸公司負責,唔係 sony員工負責

裝機,電話約sony師父裝
當運送過程無碰撞
再約師父裝機 如果裝完試機先發現有問題
咁佢又可以懶你人為或者運送出事
訂左Sony 65x7000f有冇人用緊
HKT mall 買電視信唔信得過?
HKTv mall 買電視信唔信得過?
睇舖頭

依部點睇?
屌唔屌得過?
低階部部都cheap當然揀保養長既啦
pan啦
衰D講句
呢個價買部屌米都唔好買呢部電子垃圾(both X70/75F)
考慮得罪大就唔好嫌貴用入門機
可以同你講佢D入門機係可以衰到連屌米都不如

btw 唔係叫你買屌米,只係比喻
如果淨係想呢個價位既請考慮Panasonic
其實係想買部 比老母 睇電視用
壞咗咪又係搵你
睇電視既話都係Pan啦
罪大有triluminos同冇色水係差好遠
Pan起碼入門機種都留返個三原色比你先

一係就等左一個月今年新款7500G/8000G, 有triluminos
想問下係咪100hz ?
想問下大家如果49 買8500f
係咪不如買Samsung UA49NU8000JXZK
price.com嘅av outlet嘅49nu8000先$5180
應該係嘅
但係點解會唔開
唔會好易出殘影咩
要google 下先得
49先唔計2019新款除左9000f同fx800係超一班之外其他都差唔多
筆直買唔起上面兩部其實就真係無咩所謂
個人感覺啦
揀到自己心水就得
我通常開標準
開到最高係個畫面都會暗埋

想知部機流唔流暢開個83台睇係濕鳩bar就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞