買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
TCL android TV都幾好
其實AirPlay2係咪APPLE鏡射功能咁解?
睇款式啦
追求 input lag 嘅話
唔係款款sony 都好過其他大牌子
早幾日係price買左 55p6us $3770
依家再睇好似貴返
畫質要求唔大嘅話可以買
巴打多口問一問,呢部FX600H同Sony個部X8500G,巴打你會點揀
差成倍價錢點比

有錢一定8500
揾返 fx800 甚至以上 去比較啦
fx600 同x8500 差咁多級
fx800無43
exact7ly
以前係apple tv 專利
唔計以前嘅android app(效果同apple tv冇得比 )
各位巴打我家想平平地一萬頭買65-70吋
有冇好介紹?
其實AirPlay2係咪APPLE鏡射功能咁解?
exact7ly
以前係apple tv 專利
唔計以前嘅第三方android app(效果同apple tv冇得比 )
上星期起蘇X買左49X9000F $9780

Sony 自己送$1500 超市,HSBC 另外再有回贈
無了...
或者大陸牌子...
你上price.com有無一萬蚊內有65-70吋
早幾日睇得返陳列$5300
最後av人生買
1樣匯豐回贈
請問Sharp俾人收購左後
係咪就算標埋係日本屏幕
都已經唔再值得入手?
想當年係至愛牌子黎
認真 avlife送貨 sony 裝機你最好迫佢早少少送俾你
sony 班師父好唔鍾意avlife
但我之前去av人生買電視佢話無信用卡做優惠
去sogo 間avlife 有hsbc sogo 優惠, 我上年買都執左2k sogo coupon
太遲啦 我係荃灣廣場間avlife已經俾左訂
係咪俾左訂就無得退?
點解唔荃廣既蘇寧
荃廣蘇寧我記得睇過無a9f 同埋價位無avlife咁平
入左43X8500G,不過收完貨打比SONY問先知原來有舊同款原廠掛牆都冇免費掛牆服務提供,但係拆部舊既落黎就話免費,唔轉位就咁掛部新既上去就要收費

所以今晚將會進行我一直都叫人唔好做既危險動作,就係自己掛
希望唔好有問題

good luck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞