買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
仆街罪大
白痴一問,呢兩晚睇緊netfilx睇睇下會彈出去,琴晚直頭彈出去再幫我入埋youtube
想知道會唔會比人hack咗定咩問題,用緊sony電視
samsung tv有得down apple tv app了但down唔到有無人知咩事
A8F 做緊15xxx,好唔好買
萬頭budget 55”依幾部點排
想買9000f但問過幾間都無哂貨
sharp 4t c60al1h
Samsung nu8000
Sony x85g
Pan fx800h
定係有其他更好既選擇
你呢堆一定pan贏
***呢部55吋都ok有120hz 49吋就得60伏人
55nu8000 同 55fx800
一部直下式va 一部側光式ips
實際畫質比較落場睇下好啲
想問下係邊部49得60hz?
咪***
個廳牆到牆3.5米 55吋到底夠唔夠用
依家仲1516緊55吋定65吋
我都諗緊
X950g個價又20k
X9000f又要搵同埋都係差3k
65 for sure
一係9000f一係平平地lg b8算啦
唔鍾意泡菜另計
想請教下, 諗住買SONY 49吋 X8500F, 好唔好
PRICE.COM HD LIFE $6880 送HT-RT3 Soundbar
巴打屋企啱啱壞左電視
電視櫃只可以放到43吋
請問Pan記TH-43FX630H呢部好唔好
3.5 米 55 有d 細了
睇埋p記49fx800h 呢部好啲
床尾就43"啦
至於掛牆就盡量接近eye level/eye level高少少,唔係會好辛苦
sorry追咗成個post都見唔到,可能發雞盲,但可以點解決
想平等2020好過啦
年年都係1-4月買上年野最實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞