買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
字幕有冇繁體?

再俾你揀多次
你會買行定水?
差8000左右
👍🏼👍🏼👍🏼
我都想知
都差好遠,即係兩部水先等於一部行
有無諗過nb 可調校角度個d
同求49吋 雖然下個月岀g 但無咁多budget
同埋都買左條Yamaha 108 sound bar同nb可調校角度架 所以大行買送sound bar 都用唔著
睇下岀g 後平幾多 搵個靚價入手 下個月先入伙 未急住 希望唔會無晒貨
108好聲?無玩開呢d,想試下。
字幕有繁體, 不過每次開機都會default英文字幕(唔知行貨係咪都咁)
揀多次, 都係揀水, 講緊爭幾千銀
如果上面我列既幾個問題你覺得好大件事就買返行好D
我主要用黎睇youtube Netflix 4K
另外裝多個可以電話射上去睇既apps
應該可以去馬水吧

Btw 巴打你係邊買架 係咪蟲蟲?
yes 蟲蟲, 其他不了
仲諗住係香港買
$7xxx
上埋牆
又上黎裝埋apps
研究下蟲蟲先
可接受水平 落去鋪頭叫sale 開比你試下
初初想買bose 但試完 都係覺得Yamaha 好d
請問 p 記 49fx600h 同 sony 49x7500f 邊個好d

主要 睇無線 netflix 同 ps4 pro
二者 p記啦
兩部黎揀 係咪p 記係咪流暢d? 定係有其他原因?
我地一直都覺得 低階機 p記比較好
大家都ips 但600h支援hdr10+ 原色 詳情可以自己爬下文 google下
上網睇Samsung update左product line
出左Q60R 70R 80R
有呀 原本諗住買sony 但係見大家都話600h 好 , sony 用android tv 好似會lag 機 唔知係咪真?
不過高階lcd 首選一定罪大
罪大幾時先出G系列
等緊入貨尾9000F
me too
想換49'電視
sony 49x7500f呢隻點睇?我見佢同8500f差唔多但平成千
同埋LG又有無好推介?
畢直7000內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞