買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
6000 budget 55' 有沒有得選擇?
SONY 55X7500F 好像多幾舊
才發現 samsung 是自家系統不是 android .. 難道要多買一個盒子..
49inch 筆直10000樓下
有啲咩選擇
9000f不解釋
FX800H 不解釋,五年保
想買三叔Q80R 55
但係香港嗰MSRP Set到鬼死咁高
支那水貨11000人仔就有 香港行貨要24000
今代qled viewing angle拍得住oled
43吋4000蚊左右有冇好推介
Panasonic
應該要俾多少少
可以分幾耐
我分左12個月
但9000f都係咁唔多價錢
呢部係我心儀電視,早排 9 千幾,得閒逛了豐澤見到減成 2 千,漏到成地水.....
去左間 av outlet 買, 有冇伏,佢地收訂,但尾數比安裝師傅?
呢個價位9000f屌打其他
同問,$5000內43吋,依家仲有無d牌子送soundbar?

心水牌子係Sony同samsung,平時Netflix,PS4,Youtube同睇波多,最好有埋air play,唔該大家
Sony A8G 幾時會出?
買A8F 好定等 A8G
price.com 咩AV Outlet, CompuMark, HD Life個啲 A8F 賣16300
有無伏?呢啲係咪黑店
AV Life 賣幾錢?
大鋪咪通常送超市卷減完貴細鋪少少咁
同問...
而家買A8F好似好扺咁
如果等A8G應該都要貴起碼4-5000蚊
值唔值得等呢
Same here, 爬過下文43吋好似都係
sony x75f
p記fx600h
三叔nu7100(睇官網有部ru7100但好似無巴打提過)

依家netflix係咪無得airplay
其實netflix/hbo個啲係咪可以係電視裝app睇?
ru7100 2019 new model
最後都係買左8500f
雖然9000f,但真係out budget
9000f好d
55" 村屋主要睇電視
SAMSUNG NU7100 定 SONY 8500F好?
連掛牆samsung 5K sony差不多8K
呢3K值唔值得俾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞