買電視機換電視機集中討論區(3)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
點知邊部有冇2
之前留言講話睇唔出分別比人偷偷留下負評
然後咩都唔講
X9000F唔係都有Dolby Vision咩
請留意x9000G 係冇airplay
x850G/ x950G 都有 sony特登skip咗佢
所以x900G 係冇 好撚狗
想問下60吋左右電視 ARD 10K budget 想打PS4 PRO 有無咩好推介 見60吋得好少選擇
留意緊 43"x850G, 發現得大尺寸先有 airplay 2
下,邊度講
我將會入呢部喎
佢大尺寸先有新speaker同埋DV都算,唔係仲要CUT埋airplay咁撚狗呀
一係55一係65
前年pan記有款58吋 58ex750 唔知依家仲搵唔搵到
65既話 10K-12K左右有咩推介 見SONY 65吋果D都大概15K UP
因為55太細了 想擺廳睇 唔該曬
12k無咩好推介
中原呢排pan 55fx800跳樓價9k有交易 唔知幾時到65
我呢排都想買65吋啊 如果lcd黎黎去去都萬尾 我真係索性25k直上oled算
因為其實應該7-8月先買 所以咁睇我應該等PAN 65 減價算了
唔該曬巴打
65x8500f
百記渣打卡13990
再回贈300
其實airplay2有咩用
雖然自己用緊iOS 係咪可以wireless sync個畫面上電視
即係依家43"買sony8500g就得
要等其他牌子出100hz
其實都好少43仲有100hz panel
襯A9G未出,A9F 邊度買最平?
其實43吋電視應該要隔幾遠睇
49inch budget 5000電視求建議 主要Netflix PS4 switch
暫時睇岩p記 fx600 , Samsung nu8000
pan貪5年保
但講真俾多dd買fx800或者9000f會正好撚多
屌49 9000f仲咁貴既 當我無講過
太貴另外Sony 49x7500f 巴打會點揀?
都係p記?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞