【踢爆】潛入旺角傳銷公司,上咗第一日trainging

1001 回覆
1868 Like 26 Dislike
樓主你食撚屎啦,一開頭係威係勢,update得慢都算撚數喇,你話要睇戲嗰啲冇問題,但你宜家咁撚多日直頭唔撚update,又要開post吹撚到好多嘢爆咁,最後潛撚晒水,屌你老母都戇鳩鳩。
之前有個識左好耐既朋友叫我上course, 去到原來係直銷。
其實果時我諗過好耐,幫人呃人,再呃人呃人,呃到有錢賺,咁算唔算叻仔
Shirley本身仲要係信教嘅人,但係都會賺依啲黑心錢⋯
好多年前, 我都去過AMWAY做卧底, 上完一期AMWAY Professional Training Course (PTC)...
左邊幾個似都幾靚女
咁呢個都直接坦白承認啊
以下係美容妹常用字句

我做marketing agent 架

呢度好少上,不如交換wts傾

句句都emoji

讀書定做野啊?

返緊咩工啊?

呢個app出街用唔太方便, 不如交換xxxxxxx
其實做緊班人可能都唔知自己中咗傳銷陷阱
畀人洗腦點會知
真心真係戇鳩到爆 有啲人除翻開都唔知有冇一萬蚊一個月勁多sup 勁多con食緊屎 要搵錢嗰班就自己搵 其他就戇鳩鳩慢慢俾人洗腦等到自己可以他朝一日長期爆數
我好多年前都俾”老友”帶過上去....
嗰時我比原定時間遲半個鐘到,去到第一時間話跌左銀包所以遲到.之後話想改下次再黎要去報失...
“老友”話機不可失報失可以遲少少,結果上左去聽...
中段有食晏時間.但因為銀包”跌”左所以食”老友”...
食完下午繼續洗腦,表現落落地搭.
第一日完嗰時問”老友”借左五舊話第二日一定會還...

之後第二日騙徒已經逃到無踨...
Sorry 騙徒係我
CLS,騙從被騙
可能我記錯 但總之有個高級督察
樓主呢?????????
LM
樓主呢排忙緊咩
幾年前上過去中伏
個叫 Carrie嘅consultant仲存唔存在?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞