【踢爆】潛入旺角傳銷公司,上咗第一日trainging

1001 回覆
1868 Like 26 Dislike
其實我識一個係OU讀唔知乜鳩既美容妹&Sell 教育
叫EmmX LeunX 個時連登都有post佢出黎
仲有條佬包養佢
http://www.hkbigman.net/thread-18246-1-1.html

Fit晒條女係德國住過原來做埋CC妹
拎緊綜緩但一年去n次歐遊 點樣可以去旅遊又可以避開審查?
https://lih.kg/143553

再補一條link
俾呢條友水過上eng
果陣讀緊大學問下返唔返pt
又唔講咩公司
好在一上到去見到個公司名即刻search下咩料
佢係咁問我想唔想一齊搵錢
見到係傳銷
話其實我唔等錢洗 不了
都浪費左幾個鐘
樓主到底講唔講㗎
屌那星 琴晚先去上完training 個情況同樓主講既根本就一撚樣 一開始都係咁叫D所謂既師兄師姐同你分享 等你feel到佢間公司好撚好 D同事個個都好樂意同你分享 好撚有上進心 係咁疲勞轟炸你 之後再同我講今晚呢堂好緊要 一定要黎 因為今晚就見Ray哥 聽Ray 哥分享經驗 屌那星!
有冇人聽過諾嘉依間公司?係咪又係傳銷公司黎?
見到以前既同學做依間 好似撈得好好咁
有冇人聽過探索課程?
睇 PTT 話係香港發跡 但係冇乜人講係乜內容黎
D 人嘅回覆仲精彩過樓主
有口才+冇良心就得。其實唔難。
2.3年前都有條友搵我朋友sell人生課程
係佢舊同學黎
又話冇錢都可以借住比佢讀 或者試堂都得
我朋友一開頭信信地
激撚到我 我講完佢之後先冇理條友
條友好似叫陳富豪 名都柒撚過人 唔肯定係咪姓陳 名就一撚定係富豪
有冇人識呢條友呀
屌,又係呢間野
之前都做過2個月
咩team唔講啦
On99個個當個個ray哥神咁拜
個撚個以每日1,2點走為傲
個結果咪又係交友app識水魚
最中意上去聽呢d 或者保險叫口號個類黎 食花生
個樣好符合
以前玩親交友app都勁多呢d人
開頭無聊都會同佢地吹下
之後太多 已讀不回算
唔怪得年年都有人比佢啲同學呃咗上去啦屌
佢會mo你用家身份更好sell方便日後工作(當然唔會咁直接講)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞