【踢爆】潛入旺角傳銷公司,上咗第一日trainging

1001 回覆
1868 Like 26 Dislike
Marvel Team 係咪有美國隊長同ironman
追看性幾高
一次過出啦屌你
我呢排得閒又想玩
跟住,Annie同我地講,公司有一個文化
「大家好文化」
當有人要做sharing嘅時候,就會講聲大家好
其他人跟住就要回應好!!!!!

「大家好!」
「好!!!!!」

同大家講,果到真係勁似Ocamp最極端嘅場面,邪教咁撚樣。

第二,公司有樣野叫三四三定律,係講緊sharing嘅三個組成結構:
30%嘅會前會(Intro)+40%嘅會中會(內容)+30%嘅會後會(感想)

如果你肯舉高隻手,喺會後會到分享你嘅感受,佢地就會覺得你係一個乖仔乖女
我就次次都扮撚曬野舉直隻手
實有啦佢地
飢餓行銷
講下上去被洗腦班豬仔嘅衣著
喺到幫人幫個廣告先,頭先我都有私下同佢地聯絡

有個FB Page一直都跟進緊呢件事:

我在旺角做傳銷的歲月 - 美女美男計,美容療程,教育課程
https://www.facebook.com/%E6%88%91%E5%9C%A8%E6%97%BA%E8%A7%92%E5%81%9A%E5%82%B3%E9%8A%B7%E7%9A%84%E6%AD%B2%E6%9C%88-%E7%BE%8E%E5%A5%B3%E7%BE%8E%E7%94%B7%E8%A8%88%E7%BE%8E%E5%AE%B9%E7%99%82%E7%A8%8B%E6%95%99%E8%82%B2%E8%AA%B2%E7%A8%8B-687692854744362/

我喺到開Po嘅其中一個原因都係想重新喺連登帶起返件事,再睇下有無巴打絲打報下料
留名跟進
眼訓,聽日再打正文,你地有咩都可以喺到問

預告下先,聽日會繼續講下佢地有幾正能量,講下佢地有咩「分享嘉賓」,同埋講下型男Ray哥到底有幾CharmCharm到我想幫佢含
留名
留名
幾好睇
留名待追
留名
你寫到咁清楚咁班人一定知你係邊個喎
ivy ,神科
留名,多甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞