【踢爆】潛入旺角傳銷公司,上咗第一日trainging

1001 回覆
1868 Like 26 Dislike
我一開始以為條女係RMIT
睇真啲 屌 Tafe嚟嘅
D女咩樣 最好有圖
咩sell教育同美容plan,關marketing撚事,唔係讀商科都知啦。係咁換人同我講啲錯漏百出嘅嘢,即刻話貧血肚餓所以好暈走佬,最尾溝唔到叫我上去個妹妹仔,冇得帶佢脱離邪教
我都係走得甩,仲送左把遮比我
留名待恥笑
痴線,由以前玩點數卡到依家上 training
MTR CSRRU都有得貼堂
LM
其實uniTas要搞銜接課程不如正正經經搵八大搞好過依家俾人恥笑啦
好似無間道,ocamp danso feel 咁玩
Ching po佢ig出來睇下係咪同一個
唉 當年都俾人帶過去傳銷
但去到無人理 聽左一個上晝就走左返龜😭😭😭
問卷妹 : 先生,可唔可以幫我填份問卷,唔該呀
腳膠 : 幫妳填夠10份又點話,不過有條件
問卷妹 : 咁好....10份! ,咁條件係咩 ???
腳膠 : 妳過一過黎
問卷妹 : 噢...
(帶問卷妹去一個無咁嘈既地方)
腳膠 : (o係問卷妹耳邊講) 俾我聞下妳隻腳
問卷妹 : (<—面紅)
問卷妹跟住呆左
腳膠 : 小姐,我趕時間架,唔制我走架喇
問卷妹 : 咁好喇,係咪聞一聞就幫我填10份???
腳膠 : 聞每粒腳趾/腳趾罅就當1份 ,索下成隻腳板 (著住黑絲+除左黑絲) 就5份喇

問卷妹企左成日,又想快d收工,所以收尾答應左。

之後帶左問卷妹去一條後行,佢除左隻高踭鞋 ,遞起一隻透到腳趾同腳板既薄黑絲襪 。o個時已經有一陣好強烈既臭味飄緊出黎 ,聞到真係扯哂

見到咁撚正,味度又咁強,緊係即刻開波啦 。問卷妹企左成日,d腳汗真係臭撚過鹹魚 ,用個鼻又佢腳板一路掃,去到腳板心真係頂唔順,直頭黎一個濕吻 ,我啜呀! 。 問卷妹當堂左,但係好似又幾enjoy

玩完黑絲臭腳板,最正既一刻黎喇 ,問卷妹剝左對黑絲, 陣鹹魚臭腳味全力散播

問卷妹企到腳支力,所以就郁郁下自己d腳趾黎放鬆下。見到d腳趾咁性感 ,即刻將個鼻痴埋去,夾o係腳趾罅中間 。用個鼻o係佢d腳趾罅到摸擦,擦左d老泥出黎 ,真係極大收獲

最後就係聞佢隻黃咁咁既臭腳板 著完絲襪隻腳板真係特別臭 聞到腳板心汗位既味度真係食過返尋味
lm
果時中七AL完左之後 返酒店炒散
個蛇頭仲有撈傳銷
成撚日叫我去上course
話對我人生好有幫助
卜街原來我係減人
lm
大家好
lm
點解有線去派人去玩?
屌 我都返過2個月
返左幾日已經覺得班友好on9
但個陣岩岩dse完無野做就日日返去當玩
每日要我打電話sell野俾fd我就一早同d fd夾定打去吹水

最on9係班友成鳩日話自己搵好多
但其實根本窮到燶

好記得有次成team人諗去邊食lunch
有條友話 食sky bar囉
其他傻鳩又和應話去囉 去囉
點知到最後係去撚左茶記食碟頭飯
重點係 sky bar係佢地眼中原來係好撚高級餐廳
屌我當時去都有條友話佢年薪過百萬又剩
Lunch係旺角道1號間七仔食杯麵
Lm
https://lihkg.com/thread/1041469/page/1

最多香港人做既傳銷
十年前上個一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞