【踢爆】潛入旺角傳銷公司,上咗第一日trainging

1001 回覆
1868 Like 26 Dislike
圖呢?
上得果大半日,邊有圖呀
形容下都好吖嘛點正
Amway
講漏咗

一年後我屎忽痕,諗住上網睇下hkue依間嘢個名有冇再變臭,但完全搵唔到,換嚟係鋪天蓋地嘅宣傳,講依間嘢有幾好,有幾掂。心諗依間嘢真係好仆街,為咗呃學生,真係無所不用其極
無咩印象啦,都隔咗差唔多9年,淨係記得笑起上嚟有個酒凹
應該知 但勸你唔好j啦 聽人講條女而家爆曬瘡成塊面暗瘡印 見到都想嘔
x珊 x𦭒x?
唔係啦
英文名好似係叫
cls
20萬買部價值500蚊既垃圾水機
同10萬買個人生課程

sell垃圾產品 你見有件貨係手覺得無野輸先蝕得仲甘
擺明係D傳銷狗想起樓主底

問卷妹 : 先生,可唔可以幫我填份問卷,唔該呀
腳膠 : 幫妳填夠10份又點話,不過有條件
問卷妹 : 咁好....10份! ,咁條件係咩 ???
腳膠 : 妳過一過黎
問卷妹 : 噢...
(帶問卷妹去一個無咁嘈既地方)
腳膠 : (o係問卷妹耳邊講) 俾我聞下妳隻腳
問卷妹 : (<—面紅)
問卷妹跟住呆左
腳膠 : 小姐,我趕時間架,唔制我走架喇
問卷妹 : 咁好喇,係咪聞一聞就幫我填10份???
腳膠 : 聞每粒腳趾/腳趾罅就當1份 ,索下成隻腳板 (著住黑絲+除左黑絲) 就5份喇

問卷妹企左成日,又想快d收工,所以收尾答應左。

之後帶左問卷妹去一條後行,佢除左隻高踭鞋 ,遞起一隻透到腳趾同腳板既薄黑絲襪 。o個時已經有一陣好強烈既臭味飄緊出黎 ,聞到真係扯哂

見到咁撚正,味度又咁強,緊係即刻開波啦 。問卷妹企左成日,d腳汗真係臭撚過鹹魚 ,用個鼻又佢腳板一路掃,去到腳板心真係頂唔順,直頭黎一個濕吻 ,我啜呀! 。 問卷妹當堂左,但係好似又幾enjoy

玩完黑絲臭腳板,最正既一刻黎喇 ,問卷妹剝左對黑絲, 陣鹹魚臭腳味全力散播

問卷妹企到腳支力,所以就郁郁下自己d腳趾黎放鬆下。見到d腳趾咁性感 ,即刻將個鼻痴埋去,夾o係腳趾罅中間 。用個鼻o係佢d腳趾罅到摸擦,擦左d老泥出黎 ,真係極大收獲

最後就係聞佢隻黃咁咁既臭腳板 著完絲襪隻腳板真係特別臭 聞到腳板心汗位既味度真係食過返尋味

煩夠未呀,屌你老母
呢個真心係正
有,當年考完dse, 有一日同個朋友起apm行街,佢無啦啦問我地攞電話,話係玩game要加人電話,當時我個friend比左佢,到放榜嗰日佢打比我個friend問佢考成點,然後就係sell hkue嗰間垃圾

另外一個就係中同既呀哥起hkue做,考dse嗰年個中同比晒全級同學既電話佢呀哥,然後佢呀哥就遂個遂個WhatsApp sell,當時好似係有酒店, business, 美容定唔知護理既course
試吓一齊
呢間出晒名...果陣會考完(十年前)已經叫過我想去
最黎我入去做part time文員,日日睇住d mk呃人/俾人呃
7-8年前我記得senior consultant 但工有4-5萬左右,senior consultant好似做到好上線
跟住大老細有三個,Frankie Eddie 仲有個唔記得名
其中一個渣林寶,HKUE 只係佢地其中一項呃錢野
仲有 Laculla美容,Cosmo英文進修,仲有其他多到我都數唔到
想知再講
執一執番錯字

呢間出晒名...果陣會考完(十年前)已經叫過我上去見工
最後我入左去做part time文員,日日睇住d mk呃人/俾人呃
7-8年前我記得senior consultant 人工有4-5萬左右,senior consultant好似做到好上線
跟住大老細有三個,Frankie Eddie 仲有個唔記得名
其中一個渣林寶,HKUE 只係佢地其中一項呃錢野
仲有 Laculla美容,Cosmo英文進修,仲有其他多到我都數唔到
想知再講
下?村爺爺係佢架咩??? 我食過佢個龍蝦湯飯
苦到死都唔明點解啲人話好食 原來佢叫林村
你地講個的其實同係新之城個班村姑著哂suit咁有無關係?堅好奇mk多左呢班著suit大媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞