【踢爆】潛入旺角傳銷公司,上咗第一日trainging

1001 回覆
1868 Like 26 Dislike
屌 我都係呢間
仲要係個中學同學介紹我去

一聽到話叫人買野一定要自己試左先, 自己未試人地點信
心諗咁d sales全部食得屎啦,就即刻起身走左話去廁所,跟住係咁捉住我,我就話要落去食煙,好頂引,一定要即刻食!跟住走甩左
講到有3層樓
喺間房度廿鳩幾人迫住禁電話
仲話大公司
擺明俾人洗左腦啦,你以後小心呢個frd
好耐以前上過去旺角道一次,條team叫歐陽Cathy team,佢條team果陣有個讀city的女女好撚正

利申:果陣18歲,條女果陣好似係21,2歲
啱啊,旺角恒利大廈三樓一出lift門對住個間,依家有密碼,好似係5656
驚佢有牙?我搵日就帶隊上去反佢檯dklm
其實呢間嘢死極都死唔去
背後有咩人撐腰
ching係咪好憎呢間啲人我見之前有個po你都係爆呢個 認得你個名
勁憎傳銷狗!!!
屌,出得咁慢架
大家好

等左樓主成日先出一編回覆...好在有其他人爆料,唔係樓主自己同老母都好唔得閒
不過樓主以舊磚都拋得幾靚
即場做愛咪步向成人囉佢地班on9
讀U既時候上過去ENG
In 完即刻上training,姐係所謂既洗腦會,晒撚左我一日
第二日即刻block 撚晒班友contact
考完AL都試過比同學叫上去太子聽乜鬼英文課程
之後話佢地d英文好叻,我即場轉channel用英文傾計,
講到1999咁,之後走人
我識有個果時讀醫嘅入左去ENG做
我老母就係中左呢間, 無乜讀書得小學畢業, 問我想唔想老母搵十萬蚊個月,
憑乜? 細個唔識野, 好在佢帶埋老豆, 比老豆踢爆。 好似投資左10萬, 退番D貨比佢TOTAL蝕5-6萬到。
吾勤力咩?
跑咩數 呃人就呃人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞