[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
我都留意到一俾人屈完即刻第一時間望住水水澄清左先。
完全有種俾女友以為係偷食即刻去解釋既狀況。

我都覺得今集之所以無咁似龔燁,可能真係Stanley病得太勁既原因,
有時有啲明明幾犀利既台詞,但係因為太病講到好軟萌
真係慘
龔燁仔反差萌!!!
佢應該成集都內心係度WTF
雖然唔似平時人設,但偶然睇到阿龔對全世界都咁燥都幾好玩

btw咪再成日口花花
水:喂你搵龔燁?佢依家唔得閒啊,你講低搵佢咩事我叫佢覆翻你吖
哦,我係尋寶圖Mary Hung啊
我都覺
啲反應誇張咗好多,加埋個頭set得同平時有啲唔同
可能係因為放低咗傑叔,先開始釋放少男一面出嚟
Sor 㩒錯負皮
我睇到不停笑又好sweet
今集龔唔似平時嘅佢
無左霸氣
好耐無見大家
今日唔recap了
但見到工水充滿默契,比水keep電話真係sweet到漏
我唔介意睇多啲呢面嘅呀龔超可愛 完全冇招架能力
同埋佢喺阿叔studio同阿水講多謝 雙手舉起個動作勁喜感
未見過龔燁呢一面 笑到我死
我有相同感覺
怪怪咁
等gif圖
我覺得都係因為呢個點先小學雞式玩報仇
不過我覺得之後佢應該會正常返
今集應該係因為純粹搞笑效果(同埋加上演員病左)
其實聽到大小姐要調去做倉既阿龔個QAQ樣已經好唔似原本既阿龔,呢個樣應該係水水專屬,原本既阿龔應該最多會lag 一lag機,之後有苦不能言,之後好型咁默默退場。
個動作就好似表演完拉住條裙講多謝咁
第一次見到阿龔受委屈到跳下跳下個樣
今集Stanley真係特別靚仔
可能因爲病所以面瘦咗啲?
又軟萌
上次情人節俾Peter搶左扎花好似都有急到坐係到跳下跳下

不過唔好再口花花啦 啲女仔好容易唔會㗎
呢集追求嘅係喜劇效果
阿龔表情動作誇張咗都理解嘅
反而我覺得呢集鋪排上有啲出事
一開頭晒太多時間講狗公
後面劇情有啲太趕
不過個尾收得好好,講到男女不平等對待之餘龔水又甜
annie唔係之前454嘅cammy定我認錯人
Cammy係另外一個,做兒童節目嫁
我唔係好認得annie cammy佢地
不過印象中sales部好似有三個人
啲名係A、B、C開頭
所以應該仲有個B小姐?
係!!臨尾佢咁快就去搭群姐膊頭真係唔驚死
最估唔到其實係個狗公竟然真係佢唔係大龍生
我果然係認人樣有障礙
阿龔:我唔keep住我個靚仔樣又點可以繼續作死自殺追水水
同意今集嘅Stanley真係好可愛
(但佢又真係病得好慘)
最後懶洋洋語氣叫阿水keep電話又令成件事再溫柔咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞