[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
龔燁的n百種激嬲同事女友的手法
水:嗰千古

水:就咁走咗去
大小姐仲成日有意無意咁remind下水水記憶
博士個限時動態
我估佢地啱啱收廠,阿蟹順便車佢地返屋企

但真係聽唔到佢地講緊乜

好friend啊大家
過場都吓吓要發糖
會否太over
龔燁點會完美佢係口臭佬同mr cheap嚟㗎嘛
真正嘅soulmate就係喺你需要依靠嘅時候畀個膊頭你挨住
503 504呢兩集真係體現到呢點,平時成日暗地幫阿水嘅阿龔其實都可以依賴阿水呢個義氣仔女
我諗緊有咩龔水劇情要拍到咁夜
第二張明顯係見個女朋友發脾氣嫌佢煩/無佢咁好氣逃走嘅表情同行為嚟
雖然話成日屌龔燁係自殺王

龔燁唔自殺
就唔係龔燁啦
Agger
大小姐仲成日提住阿水:我知你鍾意過佢,但嗰隻龔燁信唔過㗎
廠景無分日夜啦,唔好再FF喇朋友
點解自殺王要係街開po仲要俾人發現咁失敗
係呀
IG好易起底,太可怕了。響IG,我只可以做CD ROM架咋,同啤啤一樣,門口狗,聲都唔敢聲
不過,阿蟹講過,stanley同總監大人真人性格係唔太似。其實,Stanley 做到呢個效果,已經算幾好了。
可能佢本人係算好脾氣,節拍慢同靜啲,除左504嗰集,有啲需要激動嘅位,會有啲啲唔到位嘅感覺

咁多位巴絲,唔啱聽嘅話,都不喜勿插啊
第一張阿水咁嘅樣就係心目中阿龔覺得阿水對佢應有嘅態度
有冇第三張前啲阿龔講「你蝕…我蝕…」嗰度阿水拍咗一下然後做咗個"殊"手勢嘅GIF
覺得阿水咁樣真係好女友feel
天台360咪係tvb入面但唔係廠景囉
唔知仲以為阿工係嫖賭飲蕩吹嘅壞男人

如果只係要搵個任勞任怨,聽晒自己話,凡事以自己為中心嘅人,請個工人都得,使乜咁辛苦拍拖患得患失咁

畀個絕頂好男人佢哋到時又話無啲性格無火花
所以第一張只會出現係ff當中
"你蝕我蝕"嗰張前面有絲整咗啊 #334
第一張ff 嘅阿龔個頭
我鐘意!
阿水: 你係我嘅救命恩人

阿龔預備好俾阿水既台詞會唔會係: 你係我嘅救命恩人,小女子無以為報,只望能以身相許

但俾阿水band咗
其實龔水個相處模式根本就係咁,
大家互相都知道對方既底線,雖然平時激下對方玩下對方,
但好清楚知道有咩界係唔踩得,會避開條底線黎玩。
而當佢地一知道對方真係有難既時候就會即刻二話不說去救援。

唔知點解,次次阿龔一表現到唔夠深情,再唔係撚下水水,
堆人就係到屌哂鬼咁,又話人變左兄弟又話人地拆左CP,又話龔燁仆街。
次次一唔告白一唔一起就話又拖劇情

睇到我覺得好燥底。
如果真係接受唔到,就唔該佢地轉台算啦,龔水呢PAIR講真,就算拍左拖都一定唔會出現佢地想要既"水水、燁燁"劇情可能之後都會一直咁樣互撚落去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞