[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
呢幕我loop咗好多次
因為阿水由頭到尾都唔覺得龔燁靚仔?

最開頭羊羊同Rebecca見到龔燁都濕哂
阿水係俾劣評佢(因為明昆嘅壞印象)
雖然後期印象唔同咗同開始有啲好評,
但阿水把口不嬲都係要串吓龔燁先開心

呢兩張水水個樣真係好有戲
心聲出哂黎
細個張相係咪講緊忘了愛嗰張咋
下次主線係咪要等到白色情人節
龔燁好似準備反枱咁
上面三張阿水os: 抵死,抵你死呀

下面兩張:what? 死賤精你口花花都算,仲主動約人出街?今晚返屋企跪蕉皮啦你
正如阿龔對住阿水就話人唔靚,雙下巴。但睇人個影都覺靚到hang哂機。

口是心非啫
佢伸埋隻爾康手出嚟表示佢冇
佢嬲個樣好似阿水
啲x咩x咩似係佢兩個自己夾?
我前兩日睇返,好似之前忘了情龔生都講過咁上下嘅嘢:忘咩了咩情呀
唔知係佢地自己夾定係編劇刻意營造
不過真係好得意,睇佢地咁樣打情罵俏真係好過癮
小學雞嘛
為咗要趕絕哂對方其他桃花,
就不斷係其他人面前唱衰對方
但心底裡就暗暗欣賞對方嘅優點
其實兩個都一擔擔
如果有好姊妹鍾意龔,水水一定會:
下,你講笑咋下化?嗰件咁既排骨你都要?個頭又留到八十年代咁,個樣又猥猥瑣瑣,重點係......佢個人咁賤!我真係寧願你鍾意kai叔都唔好鍾意埋啲咁既賤精

如果見到有人想追媽呢空,龔生會:
哈哈...你唔好俾嗰四十二吋長腿呃到啦,佢份人又港女,脾氣又暴燥,又唔溫柔體貼。邊到岩你呢?同埋人地話哂都係曹總追緊既女神,追唔過喎...嗱嗱嗱,你睇下呀Anita咪幾好,又後生又青春又靚女,啲中女唔岩你架

但係兩個當對方同自己告白時,一定會狗衝
睇返真係好鐘意最後個幕,阿龔到比阿水發現個吓其實都仲嬲緊佢話佢其貌不揚但又知道阿水唔會真係嬲佢,然後阿水佢又真係掟完電話之後甜笑

佢啱啱先post左ig
好多錯字
勢凌人
肥瘦
怒不
龔生係點做到總監呢個位
呢一幕真係同步有默契
發表於2019年3月3日
打多啲錯別字啲人先唔會估到係總監做嘅
同埋錯別字一向係網上文化,唔好學,會有負皮
最正是annie知道真相後講即刻在秘密網澄清,水水即回最好啦。
啱啱睇番今集,Stanley嗰陣睇嚟真係病得好嚴重
阿龔把聲都變晒,之後見到成班人話佢,加埋佢個軟萌樣睇到我心疼廢羊同尋寶圖真係
今集感覺有啲位節奏快咗有啲怪,不過整體都好滿意,開心速遞咁緊貼時事真係要畀個
今集雖然係阿龔主線但都有好多龔水同框好鍾意最尾5分鐘嘅龔水,小學雞式互動鬥嘴好甜
仲有唔知點解我覺得今集阿龔特別靚仔更顯得佢同其貌不揚無關係,小女職員咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞