[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
面青口唇白,病得好勁
又俾人落井下石,好慘豬
其實成篇嘢寫咩都唔緊要
最重要係有“其貌不揚”報到仇同埋有“腿長”呢個咁明顯嘅特徵將矛頭指向阿水
534 係咪去汗蒸幕搵全師傅果集???
雖然只係FF出現,但呢下對望好sweet
明了
真係自殺式愛情

佢真係唔怕水水嬲佢架喎
睇返Studio呢幕其實阿水佢個Sam hui表演左係吧聲到,佢講對白明顯冇力唔敢講咁,同埋唔敢望阿龔,不過我覺得其實可以再明顯啲,會仲搞笑
話說呢次係咪啊龔首次出現ff?
定係只係present自己計畫?
原來係呢樣,萬一大小姐調水水落貨倉執貨,點算
係每集都過得好快
啱啱博士個ig狀態 po咗同緊龔水一齊呀 水水 揸緊車 龔總監仲講英文佢講英文真係好charming呀
你指白色情人節嗰集?! 我而家先醒起
水水掟電話嗰幕已經嬲完啦
之後仲笑得好甜添

sam hui水,好打意
等Rebecca返來,推水水一下
第三張gif好似開啟咗龔燁準備走cls搞笑風嘅制
係喎!阿龔第一次FF
但計劃道失敗
龔總監都計畫失敗
接龍員工智商平均水平開始跌啦
啊龔一燥就計畫失敗
有無人覺得,而家龔水嘅關係,好似變成資深老死咁? 似嗰種得我咁了解你咁款
總監大人亦都少左有暗戀嘅感覺
唔算失敗啦,真係有人暈咗,救人要緊嘛,狗唔狗公已經唔重要,救咗人先

阿龔好人嚟,唔理自己名聲同俾人話其樣不揚都要救人先
我櫈部唉瘋慘
主post有人post左[/img]
之後連戲講翻買電話就好啦
龔:點啊媽呢空我部電話俾你搞成咁係咪要負責先
水:咩啊我諗住掟翻俾你㗎 你自己接唔住關我咩事啊(狡猾水online)

其實我覺得掟電話真係好sweet
同埋呼應翻開頭it男唔等icy嗰度好正啊
望住總監大人哀悼部電話個表情好搞笑啊
有冇絲有cap翻個gif出來

但點解總監大人唔等埋水水啊
等埋水水入來你部電話咪唔洗夾囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞