[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
加上有呢個溫暖嘅小島, 等待嘅日子就過得容易啲同埋充實啲.
呢個小島,係安慰我響斷水其間嘅生活
希望下星期有白色西裝龔
如果擺落534好似太多野
應該係534前會多一次主線
水水主線或者龔水主線度都好啊
係咪得我一個覺得唔係白色西裝而係白色裇衫咋(即係無著西裝外套頭背心)
我覺得534前無主線不過實有過場
就咁睇360個圈唔係好大,9估下
正路甜版:龔水一齊咗相擁 (鏡頭轉住影龔水) 我唔敢FF係錫怕心臟負荷唔到
小學雞甜版:龔水雙手伸向前拖住原地轉 (鏡頭第一身視角影對方)
有啲覺得係FF用
我覺路邊圖係裇衫,但白褲所以都應該會出返白西裝look ,好似好少見阿龔唔full set出場,多數之後除

睇返522,條橋點解佢哋會覺work架 ,單係阿龔對阿水咁保持距離,同出事仲咁冷靜已經無人信啦
上熊家有幾次都著白褲,唔知係咪嗰條呢
FF唔俾掂但現實阿水瘋狂掂阿龔
咁先係旁人一直以嚟睇嘅龔水
雖然唔work但又見到阿水再一次為咗阿龔搏大小姐咀
龔總監覺得自己把持得住可以冷靜應對
但係就算你救翻水水都唔會當你救命恩人啦
最多咪同你講多謝跟手請你食鹽焗雞
如果ff裡面真係啊龔心目中嘅水水
咁佢應該想水水溫柔啲對佢 但佢又成日激人

同埋通常ff同現實有反差先有戲劇效果
個FF係阿水角度嚟架
好在意阿水ff自己笑到咁含情脈脈
再睇返522, 阿龔好介意水水點睇佢
真係超級鐘意最尾嗰段, 尤其是keep電話個part
鍾意人緊係好介意自己喺女神面前嘅形象啦
你睇阿龔籃球賽個次因為show唔到球技,懊惱到打牆,話點解喺佢面前咁樣衰
之後仲成個人唔同曬啪咗違禁藥品咁

總監大人一定係想展現英俊瀟灑又球技極佳嘅一面俾女神睇喇
Keep電話個段真係小學雞得黎好鬼sweet,水水擰轉身發脾氣個吓擺全身上下寫住兩個字:哄我
我覺得阿龔回應嗰句嘅語氣都好溫柔,仲好似有啲嗲㖭
個電話仲要係未鎖機,阿龔完全唔驚阿水會…
用佢秘密網個a/c再亂出post
自己平時偷影阿水或者P圖俾阿水睇到
再次用公司email send俾全公司請飲嘢
係愛啊哈利
如果係阿水,又有乜所謂

感覺俾電話其實都係氹返佢同俾阿水知信佢 。阿水執著強調返自己靚嗰陣,都係在意阿龔個睇法 ,兩個一樣
我都覺兩個其實都似介意俾對方話其貌不揚多過俾人唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞