[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
完全霸氣盡失
係咪得我一個覺得呢集好奇怪
啲人又好似推翻晒之前對阿龔嘅睇法咁
仲要所有嘢都飛到好快
不過阿龔而家講嘢啲語氣已經學晒阿水
狗咩公咩啊
係,有幾個位係睇到佢鼻都紅左。
把聲仲要有少少怪咁,完全係忍緊咳既聲。
好慘
同埋個頭都set得好亂 又變幻咗幾次
阿龔最在意嘅係畀阿水話其貌不揚
其實係,今集係飛得好迅速,
解謎位又太短,拎左太多野黎到鋪個前置。
明明群姐前腳話阿龔非禮佢,講到驚左佢咁,
後尾揭發既時候又肯俾佢搭住膊頭。
其實係群姐主線
講keep電話個幕真係不得了
完全係男女朋友先會做嘅事
究竟係幾咁信任對方先會將部電話交比水水

仲有即刻澄清冇約Annie睇戲嗰一幕
即刻對住水水解釋同埋水水嗰怒睥眼神

你地2個仲唔認係男女朋友關係!
慘啦,最尾嗰幕肯定又有班人嘈嘈閉
其實好sweet
今集都幾多甜位啊
呀龔比女屈話主動約即刻同呀水澄清
最後又比電話keep
不過今集嘅龔燁好唔似龔燁 好似睇緊另一個人咁
病緊嘅Stanley好慘但病個feel搞到呀龔講句嘢都冇氣同平時勁大反差好可愛
最後幾分鐘好甜
推翻好正常 宜家佢被#metoo喎
我覺得應該係串啲人聽咩信咩
平時冇事就覺得人地係好好先生 有人metoo佢就一齊踩埋一份
平常等佢口花花得咁開心丫喇
好鐘意水水睇佢電話 阿龔用手擋住水對眼個下 又小學雞又sweet
狗龔完咗先得閒上嚟留個名

佢哋兩個一齊兇Annie同keep電話真係好Sweet
總監大人又作死,俾著以前嘅水水邊有咁易嬲完(就好似 唔係我呀! 嗰集咁),佢哋兩個真係愈嚟愈親密
所以炒車啦今鋪
最後keep電話那一幕真係好sweet,要幾咁相信對方和關係密切先會看人地電話而對方又無生氣,電話呢啲私人物品,一個普通同事會幫手keep?
雖然心痛佢病得咁犀利
但今集真係特別可愛 個人好軟弱咁
阿龔俾人話約去街時,即望阿水解釋,同埋最後keep手機勁sweet。
好想睇如果有人打嚟,阿水代接啲人會點
好想再嚟多次
啱feel咪得囉嘅劇情
表白下心意
可能入面有好多p圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞