[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
+1
雖然無左暗戀嘅感覺,但籃調嗰集,真係好高質
有種感覺,總監大人幫水水成長咁
其實以阿水咁獨立嘅性格真係會鍾意情人當自己bb咁呵咩
啲人只不過係將自己代入女主角然後將自己心目中想要嘅愛情投放喺男主角身上

屌叫佢哋返去睇同人啦
今集最後幾分鐘甜到喊喎
俾人keep電話都唔係個個男朋友夠膽比個女朋友keep啦
仲要呢個只係女同事
明戀緊啦
我地唔知姐
咁其實503 504 都有阿水陪伴阿龔走過最困難既時候,當對方有需要嘅時候,佢地自然會行出嚟/或者喺背後默默支持對方

冇事冇幹嘅時候,又變返小學雞

只好希望佢兩個進一步既契機快啲到啦
因為鋪緊明戀所以唔洗暗戀
阿蟹IG話阿水今日只係過場同埋無話過阿龔其貌不揚結果都唔係咁啵
好懷疑真係拍到一齊咗嘅集數
所以我覺得佢咁鐘意睇呢度留言
就係呢度唔會盲撐
全接龍都知了
水水仲要勇敢到駁大小姐咀
佢地成日吹水嘅
仲要係unlock嘅電話
理想

現實
因為呢度係正常討論劇情而且又唔係盲追星
同埋最重要唔洗用真名
我又唔係雷珍妮又唔會用真名上秘密網嘅
忍唔住同CD-ROM講多少少,睇到ig啲留言又心攰,想講多次,大家唔好因為佢哋偶像劇外型就只要求偶像劇情節啦!呢套sitcom黎架,呢集主線講緊被metoo,明明一早就講左係龔燁線,Stanley病到咁都仲頂硬上,大家比返啲智商睇吓劇啦,咪一日到黑淨係識食糖。欣賞吓編劇同演員嘅附出啦!
仲要全公司好似都記得阿水送過豔照俾龔燁求愛
水水係唔需要人地當佢bb咁
響同max一齊嗰陣,水水都係希望人地認同佢嘅工作能力
所以有次Stanley live講過,水水係需要有一個人刺激水水成長,並唔係好似博士咁,需要一個超級暖男嘅男朋友
冇記錯嘅話阿水試過login 阿龔電腦而又成功?
咁就算阿龔部手機係lock 咗,我估阿水都會開到(如果佢想開)
期待手機wallpaper係P圖合照
熊吹水嘛
早兩日先見到有人話上集過場工水坐埋一張枱啲對話好似變返普通同事,質問編劇係咪又唔記得佢哋鍾意對方

咁普通嘅過場都可以到睇到一肚怨氣,係咪兩個一齊要每分每秒都打情罵俏,如果無就係普通同事

前面有人問龔燁嘅人設會唔會太完美,但可惜咁完美嘅人都係會有人嫌呢樣嫌嗰樣

呢度係真係理性討論嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞