[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
壁...壁咚?

真係twins嚟㗎喎
係囉,俾返總監大人細個張相我地呀
救命 好靚仔
群姐
我諗起佢地上次著食蕉連皮衫

扮聖誔老人嗰集最尾大小姐入休息室踢爆阿水sam hui都係彈開埋牆

我都覺得係Sam Hui, 完全唔覺阿水有驚狗公,佢只係知單嘢係自己搞出黎,唔想面對同驚阿龔鍊死佢
扮曬鴕鳥咁當睇我唔到
仲要收埋自己係角落面壁
即刻望住阿水解釋,怕阿水誤會嗰下真係好正,哈哈哈哈
跳埋牆嗰下好可愛
最尾果張
阿水: 你當我死㗎??? (怒啤)
阿龔: 並唔係你諗㗎!!
我都留意到呢度好甜
阿龔緊張阿水誤會佢約第二個女仔
「我無」嗰下係望住阿水講
岩岩翻睇,發現左個好得意既位。
最尾阿龔話大小姐偏心,
水水:「偏咩心咩呀..我都無做過,個個都以為係我做,激死我!」
阿龔:「激咩死咩呀..唉,總之我祝你早日搵返你清白啦」

證明呢句x咩x咩呀,編劇係真係專登有度過勁得意
已經有預感佢地第時耍花槍一定會不停爆呢個tone出黎互串。
呢兩個普通同事分明有野
仲要一聽到大小姐把聲即刻面壁
個動作太快cap唔到有冇巴絲可以整呢幕嘅gif呢

記得有巴絲講過,呢對CP衰在演員太靚仔靚女

呢個係阿龔look但Stanley拍緊電影既蔣小海髮型 我好亂啊 邊有人病都咁靚仔
+1
初頭睇都以為佢係驚左阿龔,
但後尾諗諗下,個情報源頭咪係佢囉!佢無理由會唔知真定假?
所以先覺得佢係心虛。
不過,後尾再翻睇一次,嗰下其實都可以解作心虛既,
佢係似似地當初俾大小姐發現自己扮聖誕老人嗰時咁,
下意識就跑左落去個角落到做角落生物。
Annie: 點解我好似食咗好大碗狗糧
龔水快啲公開派狗糧啦喂
好正
你第二張cap得好好呀
阿龔始終唔敢真係掂住咁遮阿水對眼
驚整花佢個妝,十條命都唔夠死
第一第二張好近啊
好似377水水走去聞啊龔啲頭髮咁啊
主要係彈開呢個舉動同其他人一樣,所以連去心虛呢個表達比較弱
之前秘密國度水水知瀨嘢係買外賣賠罪㗎嘛

呢段我覺得迴避眼神,背對龔燁緩慢移動去牆邊可能會好笑啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞