[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
係喎
多謝你地整啲gif好正
好岩聽 雖然每個人支持人地既方法都唔同 但呢度比起ig真係令人好舒服 大部分人都係理智支持又有愛
係呀,keep電話呢啲野,老公都未必肯比老娑keep喇,宜家仲要係比普通同事keep,你話幾sweet
水水都還好
燁燁真係
開始有啲期待佢地一齊之後阿水會點稱呼總監大人
我諗任何一個龔水黨都想見到龔水正式一齊嘅
但今集擺到明唔係用嚟做呢樣嘢咁點解唔好好去享受龔水嘅進展
龔水一齊咗都唔會純甜啦 龔水繼續互撚先好睇
水水其實唔係曹總專稱咩? 阿龔只會叫佢做"死死"

就算一齊咗,應該都係死賤精同媽哩空㗎喇我估
互撚同攬炒,呢個先係龔水既正確打開方法
阿龔叫返媽呢空最好
至於阿水就真係難諗啲
唔想太肉麻但係又要特別啲
呢啲稱呼齋睇字都打冷震
點解啲人會寫得出
微博R字頭剪輯龔水個post下面之前嗰個話棄唔棄條煩膠又喺到發癲
佢真係好準時一有主線就出現講佢今集又要棄劇
水水有人叫過所以感覺上還ok,雖然係曹總叫開
龔燁就點睇都似會繼續叫媽呢空
反而係阿水,平時開口埋口都死賤精
唔知會唔會一齊咗都仲係咁叫佢
潮偉而加叫大家姐都改咗口叫bb
唔知龔水會點
今集有咩位要棄劇
我覺得今集輕輕鬆鬆送飯睇幾開心啊
阿水自己都唔嬲,上帝視角到底有乜好嬲
次次都咁不滿快啲走好行唔送
佢地以為幫緊熊貓改名咩
成日都疊字
死賤精同媽呢空先最親切
...我真係想像唔到龔水互叫BB個樣
其實我覺得水水應該唔會叫阿龔做死賤精,話哂都男朋友。
可能會叫阿燁。
但BB同燁燁係一定無可能
完全沒有自殺式行為,給我感覺似情侶灑花槍,或小學雞戀愛模式。
今晚回覆了龔水鬥氣情模式。
其實今集係講阿水都了解總監大人
全世界嘅女同事都誤會總監大人係狗公,得水水無咋
算係唔錯啦
工水喺仇太面前扮男女朋友阿工都叫過水水,水水呢個名由阿工口中講出嚟好有陰謀
242阿龔有叫過水水
呢啲咁令人打冷震嘅暱稱通常都係做戲或者有陰謀先會用
我反而好鬼鐘意總監大人叫水水做水水
因為之後一定有水水俾總監大人撚化嘅情節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞