[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
酒吧本身應該係用嚟拆蓮輝身份懸殊嘅問題,但係宜家反而更加拉大咗兩個人嘅差距,有啲弄巧成拙
或者送水輝太執著間酒吧,執著到忘記咗佢嘅原意係拉近佢同小蓮嘅身份差異,先會揀重操舊業呢條路
始終一段感情冇可能淨係派甜,開虐我覺得冇問題
尤其蓮輝本身註定要虐,呢種虐唔高明,但尚算合理
爆咗
LM
以我所知
佢冇acc
阿蟹個Live話佢今晚嗰集佢係阿龔assistant/助理
咁刺激
好似之前先講過,尋寶圖副總監調去做市場部總監嘅秘書
好想睇
估唔到真係
仲以為當時聽錯左
好期待水水做阿龔個秘書會係點
真係之後劇情咁調定只係一日限定呢?
蓮輝個結太難拆啦,就算輝輝係咪ptbf都地位懸殊,我認為唔到結局都未必解到,但係小蓮知道輝輝做ptbf賺錢呢個位應該會虐死
龔水而家咁發展落去好難有大虐劇情,可能中間有啲小誤會但唔會係咩大難關
定只係因為阿龔搬緊貨再唔方便成日走開所以阿水先assist佢
一定係得今晚嗰集啦
我諗佢個助理應該係指幫佢查案既助理(華生啲FD)
屌又睇唔到live
見到佢拎住支野噴頭第一時間諗起channel no. 6

最近live好似越來越多場一齊拍
預告阿水問sales妹攞料都係一個人無阿龔
突然諗如果班sales妹圍爐講龔水…
Sales A:點解Mary姐咁落力幫市場部龔燁嘅?
Sales B:乜你唔知佢地係一對咩?
Sales A:係咩?但係情人節龔燁仲送花俾全公司女同事喎
Sales C:但我聽講Mary姐收到嘅花係特別唔同架,所以自己男朋友俾人話係狗公點都要幫手澄清嘅
Hi 搵我?
絲我同你個名都係一個package黎
應該係啦,一集都好丫,雖然助理冇得坐大脾
相認下先
我地呢個package令到龔生d頭髮好柔順等佢自殺嘅時候可以連頭髮都咁作死
sales:我哋唔好諗太多啦 你哋見唔到龔生對Mary姐特別好咩 我哋情人節收到嗰支花同群姐嗰支一樣㗎咋
坐大髀劇情唔屬於龔水㗎
龔水係好似小學生咁打打鬧鬧成日都聽到食蕉連皮㗎嘛
如果水水坐啊龔大髀 啊龔一定自殺投訴話太重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞