[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
但係有時有啲野好煩自己諗唔掂真係好想搵個樹洞傾下 感覺啊龔就係成日少咗傾訴對象習慣收埋所以搞到自己壓力好大 不如學馬安珊話齋嘗試下啦
或者開心速遞最好睇既就係唔同人都有唔同性格 好似身邊朋友有事咁都想盡可能陪下佢傾下計 等佢講出來自己舒服啲 所以都想啊龔同輝輝可以學識嘗試同人分享感受
真誠溝通真係好重要
522個集感覺啊龔求生欲好強 終於識得緊張水水感受好似男朋友俾人屈跟住即刻同女朋友宣示無辜咁
好想睇之後一齊啊龔又激水水之後點樣求生
定係不停自殺
覺得佢學乖之後都係繼續有意自殺
但好似總監大人呢啲醒目仔經過522咁嘅經歷照計會汲取教訓唔咁口花花先係不過522明顯係觸立單元又難講啲
好靚仔呀總監大人咁樣好青春
咁樣著好青春 自膠
總監大人一時三刻未必肯放棄自己純熟運用與女同事打交道手法
不過望住總監大人可以叫isabella做靚女 叫陳師奶做妹豬又點解覺得佢會做狗公呢
好明顯佢覺得全部女人除咗水水都係一樣level啦
公司啲妹妹仔唔係真係因為俾個靚仔高層叫一句靚女就當自己係女神掛
佢可能覺得你同群姐差唔多wor
最多收口一兩日
嗰日仲未澄清嗰陣都搭群姐膊頭啦 ,不過522求生嗰下,有種終於成長咗嘅感覺 ,相信龔友見到都會好感動
龔友拎起嘉頓餅罐準備教訓衰仔
龔友: 啊may咁好女朋友都唔識珍惜仲要去亂搭人膊頭
所以群姐話佢非禮佢時同埋蝕比佢時,佢咁激動
龔友心諗,你花心都算,好揀唔揀竟然搭isabella膊頭
記得阿蟹好似响ig story post過同演龔友嘅演員相遇,有次係偶遇,有次就話係返去幫阿蟹做dubbing,唔知幾時有得睇龔友聲演嘅嗰集呢?好想知點解龔友會同阿水有對話,係咪又係打電話畀阿水搵阿龔呢?抑或純粹想同新抱仔傾下偈?
可能龔友又助龔啦
龔友真係叻仔
阿仔忙嘛,咪搵新抱仔囉
請問有人save今日蟹嘅live嗎?
或者打比阿仔但咁啱個電話唔係阿仔手呢
因為部電話俾個普通同事整爛左,拎去整緊
飛咗線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞