[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (24)

1001 回覆
27 Like 8 Dislike
BB...想像咗下打咗下冷震
完全做到個種無奈又委屈又百口莫辯又嬲嬲地嘅感覺
所以睇到心都痛埋
妹豬: 龔仔~
仲要有啲對白走晒音, 可能佢要忍住咳, 睇見都覺得辛苦
有啲位覺得佢好似想忍住打乞嚏咁
好在琴晚係講佢委屈咁都切合返個劇情
463 509 水水係熊家都係好溫柔咁叫龔燁㗎
一齊之後啊龔都係會溫柔叫媽呢空(專屬感覺超正)
其實噚日嗰集編劇係想張龔水感情再推前一步
全世界都話阿龔係狗公時, 只有水水無講過佢只講佢其貌不揚, 之後比群姐發揚光大
送水輝同David雖然都信阿龔為人係點, 但講到揾真兇, 只有水水肯幫佢又可以話阿龔只信佢
到最後又玩自殺咁樣撚阿水, 我諗佢報復水水話佢其貌不揚, 同最想知大小姐會點對付水水因為啲人話佢係狗公時, 大小姐就調到倉務部, 點知大小姐無罸水水, 仲叫佢唔好咁揚, 阿龔個表情幾失望呀佢真係唔知自己永遠係係大小姐報復名單第一位
仲有阿龔可以連個電話都可以比水水Keep, 就知阿龔幾信任阿水

寫得唔係咁好, 請勿插
好掛住回水嗰次叫死仔
好溫柔咁叫媽呢空,諗起藍調嗰次
叫全名先顯得熟悉
我鐘意那句
“你去邊一層啊?你未㩒lift喎”
把聲正到
我覺得阿龔係期待大小姐罰阿水,先唔講大小姐都係女人同埋曾經去休息室摸裸睡輝,阿水係大小姐心腹而阿龔係大小姐心目中仲係二房人但阿龔無計到呢點
FF阿龔如果得逞阿水被罰去新威龍廣場扮吉祥物,佢又可以借頭借路過去陪阿水,不過玩完一日都好快會係秘密網澄清嘅。龔水係互相玩但唔係要玩死對方,呢啲係佢兩個嘅情趣嚟
講阿清間屋嗰次?
真係好溫柔
不過阿水當時煩緊無留意到
係啊
超好j
再翻睇阿水暈低FF完之後係由佢講阿龔只係認同點頭講行啦,係咪想講段FF其實係阿水諗

cr:ShoSakurai
龔燁又搬貨又執紙皮
唔緊要今次龔水一齊執
見到得阿龔一個執, 阿水陪住佢執
阿水笑得好甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞