U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
想問下https://www.uniqlo.com/hk/CPaGoods/itemcode=182661會唔會減
由聖誕等到新年都係$199無減到
最後唯有$199都照買一條
一年前係HC 做pt仔
因為真係唔中意啲垃圾店長走左
都做左成年 心郁郁宜家想做返 但簡返近屋企
想問K女店長宜家咩舖
唔想見到佢
今日見左 唔知請唔請呢 今日仲同女一齊grp in
pt有冇得揀去邊間做?
想去黃埔個間做
方便落堂9沖去番工
pt 係咪60蚊?

呢條友咩料?

佢做左好耐u記
以前係LT做,都係由低做起,中間好似去過東南亞做店長
係咪part time好小有full shift
lm
狗先做!!!!!!!!
邊架最忙同最hea
有冇食過入面啲女?

最hea一定係黃埔
有兩層但勁少客 日日拍烏蠅

全職兼職啲男女關係都幾亂下

唔係樂富hea啲咩
有朋友係入邊做
話開左地鐵站之後好忙
派6位數bouns真係估唔到

一間分店都每日做緊幾十萬生意喎

搵到唔代表會分俾你每年派兩次都算係咁

日本公司係一年兩次花紅

派6位數bouns,隨時勁過d luxury brand
派6位數bouns真係估唔到

一間分店都每日做緊幾十萬生意喎

搵到唔代表會分俾你每年派兩次都算係咁

日本公司係一年兩次花紅

派6位數bouns,隨時勁過d luxury brand

店長o者
下面個d你估又有好多咩

CW ?

你係cw

我就係cy 你地仆街啦今次

係咪幾年前MS個cy
好想問吓有冇人試過COC
我做普通sales 仔過target都有2萬啦

做咩sales

呢條友咩料?

佢做左好耐u記
以前係LT做,都係由低做起,中間好似去過東南亞做店長

黎緊新鋪店長
PT做起 之後去過菲律賓定唔知馬尼拉
兩三年前見工 有幸入到去gp in
啲組員唔係前警察就係三大bba畢業 仲有兩個c9話自己做過十幾年零售 痴撚線 我見份pt姐 洗唔洗咁大競爭 果陣in完出去寫更紙 見到有個女仔俾唔知咩級嘅鬧 叫佢對住塊鏡笑 笑夠10分鐘先返自己位做嘢
之後好彩冇請,一定日日俾人鬧都似
U 記細鋪pn
U記係做過最快resign既工
好撚pk入職撞正最忙年尾,training好多都無教每日翻工就比pic問「你training無學過咩!邊個教你架我要去問下佢。」,每日翻去抄完都唔知抄乜,問人個個都忙唔得閒答,到店長問翻我我又唔知答乜
工係okay規則都勉強做到,但人方面真係難搞
Ft當住面話「都好快resign架啦。」,嗰下真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞