U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
0001最正
如果全社揀一個最靚女嘅full time,有無人選
pt留名
如果唔係同事玩得埋傾得埋真係唔會做咁耐
好彩之前pt無請我
原來咁撚閪
之後去做luxury brand
人工又高 番工又hea 同事又好人
盤點係咪做到隻狗咁?
part time有無花紅
簽約個陣話part time都可能會有
其實事實上會唔會有
盤點係咪做到隻狗咁?
盤到屌佢老母 日日閉關
想問下https://www.uniqlo.com/hk/CPaGoods/itemcode=182661會唔會減
由聖誕等到新年都係$199無減到
最後唯有$199都照買一條

見到減pm你

點解咁耐都唔減
其實事實上會唔會有

Pt有花紅
但工作時數要多個過 full-time
但花紅都好少
利申:pt老屎忽
其實事實上會唔會有

12月同1月 返夠指定鐘數就有bonus 利申今個月返左140 有1500蚊 但都on99 要拎5%供強積金
想問下https://www.uniqlo.com/hk/CPaGoods/itemcode=182661會唔會減
由聖誕等到新年都係$199無減到
最後唯有$199都照買一條

見到減pm你

點解咁耐都唔減

因為依隻款出左堆新既 denim 所以唔會有得平
親愛既顧客 你好 歡迎光臨uniqlo________店
外行人問句,其他有咩因素會唔請?
學歷?多撚餘啦呢行
樣?平時大/細鋪一樣有豬西,毒撚
pt留名
如果唔係同事玩得埋傾得埋真係唔會做咁耐

Same 之前次次返完工都同自己講不如resign
都係身邊班同事又玩得 大部分pic都唔算西 所以繼續做
C Hing 店長25500 wor
S3 店長29000
學歷?多撚餘啦呢行

間間唔同
有啲專請乖仔乖女
唔識反抗叫佢做乜都肯做
想問想見pt係咪寄email去u記官網mail就得嫁喇
C Hing 店長25500 wor
S3 店長29000

有巴打幫我補完哂

Email有排等同唔知會派邊間俾你
想入最直接嘅方法係去哂幾間填form

想做邊間就直接帶埋相同筆去walk-in啦 email廢架
上面有巴/絲講到唔比染髮
點解不論大/細鋪都有
實情金既都見過
Btw 以前係九龍區做到去ger嘅級數

面對過好多店長 但有料嘅得一兩個
好撚多都蠢過西脾氣臭性格有問題

係呢間公司如果你想上位 做到好撚假 好有heart
100% cs 刷下pic/店長鞋 sv入店就同佢打招呼
再加上篤下人背隻
包你升得快過直升機 普通sales仔跟住呢個方法做 兩年內senior 不是夢
學歷?多撚餘啦呢行

我果陣請人唔睇外表 只要講野唔係口窒窒 冇禮貌
同埋9up
都會請
盤點係咪做到隻狗咁?

分早更盤同通宵盤 早更盤多數乃野

通宵好撚hea仲要double pay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞