U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
利舞檯有個店長幾靚
年紀大約30左右,長頭髮,高高地,眼大大

之前間唔時返外判,hea到仆街
我認自己係外判之恥

外判吉alarm吉到錯撚哂

講真外判冇人肯教, 推出去俾人狂屌,
當初我都係跟上手做, 佢錯就跟住去

做熟咗就搵間人好嘅舖返,
閪舖咪冇熟人肯返囉

講真, 外判返得幾粒鐘唔會真係為錢啦(起碼我唔係)
HEA下HEA下過完日神 賺個飯時就準時走啦
做錯野真係WFC

BTW, 外判係咪完架啦?
見而家啲更越黎越少
留名

係,佢之前係CP
而家係MOKO

正一臭西黎依條女 成日搞尻啲女 食尻哂啲仔

你好似知啲嘢咁

勿相認
不如講下男女關係有幾亂
比我地食下花生仲實際啦

坑口個間有個全職出名厹 勿相認

真係?我女朋友想入去做
樓主都係cw
見過backoffice
$11500/月
要求N1 japanese + degree holder
冇花紅/ allowance
有offer冇做

外判吉alarm吉到錯撚哂

講真外判冇人肯教, 推出去俾人狂屌,
當初我都係跟上手做, 佢錯就跟住去

做熟咗就搵間人好嘅舖返,
閪舖咪冇熟人肯返囉

講真, 外判返得幾粒鐘唔會真係為錢啦(起碼我唔係)
HEA下HEA下過完日神 賺個飯時就準時走啦
做錯野真係WFC

BTW, 外判係咪完架啦?
見而家啲更越黎越少

係, 新年就完, 唔使咁多人啦~
得返幾間嘅舖要外判
見過backoffice
$11500/月
要求N1 japanese + degree holder
冇花紅/ allowance
有offer冇做

on撚尻offer
份工workload唔係高 時間過得快 但成日唔通知逼人ot真係唔掂 如果可以準時放工我都會繼續做
利申 工已辭

退休生活既細鋪

樂富?

黃埔

黃埔打去check貨通常都好快有人聽電話

退休生活既細鋪

樂富?

黃埔

反而我鐘意打去LT
轉個撚頭會打返黎
唔使係度HOLD住電話條線
pt仔表示今期有份考試 不過想放棄
加個$10蚊又要考試又要interview 差d想答不了

信我 閒散期唔使咁多parttime 你60蚊第一個cut你先

信我 閒散期唔使咁多parttime 你60蚊第一個cut你先

啱呀
去過HQ, 覺得番工辛苦但超有成功感

啱呀

我鋪d advanced sales 1個月返得3幾日
聽講宜家pt一個星期得40個鐘咁多個pt分 係咪堅
去過HQ, 覺得番工辛苦但超有成功感

聽講宜家pt一個星期得40個鐘咁多個pt分 係咪堅

想見元朗 依家過左新年係咪唔等人用
有冇巴絲知德福個女店長點 見佢好八婆feel
利申琴日見完德福interview見男店長
依家去見會唔會難請?

黃埔

反而我鐘意打去LT
轉個撚頭會打返黎

呀晶 Kiki

反而我鐘意打去LT
轉個撚頭會打返黎

呀晶 Kiki

umc 點睇
支唔支持入去做umc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞