U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
見份Uniqlo都要驚唔請 唔請仲好啦咁辛苦
好似好多日資公司都唔係咁好做

Btw睇中件Uniqlo UUU背心裙399 知唔知幾時會減價?

你唔明,好想做

點解想做?

好想著住uniqlo衫serve人

好辛苦

Btw睇中件Uniqlo UUU背心裙399 知唔知幾時會減價?

你唔明,好想做

點解想做?

而且好想俾人當中學生咁管
入到去係咪會識到好多女?

利申, 毒撚, a0 米八

你唔明,好想做

點解想做?

估唔到😂

你唔明,好想做

點解想做?

估唔到😂

而且要低聲下氣咁同經理say sorry
有無見過毒撚入去做?比人排斥,無人同佢講野之類

經常.
我之前個間先有個叫tommy比人排斥.

Diu,我識佢,之前做係vcity做pt同過佢做野
有無見過毒撚入去做?比人排斥,無人同佢講野之類

經常.
我之前個間先有個叫tommy比人排斥.

Diu,我識佢,之前做係vcity做pt同過佢做野

點排斥法
我想問其實係咪有唔少staff都有紋身?

有紋身係咪一年四季著長袖衫就解決到
GU好似有高汁女女
經過見到派緊傳單
正一垃圾工 , 點解會有人做
GU好似有高汁女女
經過見到派緊傳單

GU好似有揀過樣先入得
件衫啱碼但買錯色有冇得去換?
件衫啱碼但買錯色有冇得去換?

前年12月係LT返過3個月
不過乜都無講就咁走左 因為內部調動
而家想返第二間full time有無機?
想問下 諗住考完DSE 番 pt。in 時代後面果間 定世貿果間好 銅鑼灣
想問下 諗住考完DSE 番 pt。in 時代後面果間 定世貿果間好 銅鑼灣

世貿掛
做利舞台就
想in ft 依家繁忙期請人未?
新界邊間好做?
千奇唔好做
想in ft 依家繁忙期請人未?
新界邊間好做?

in 定啦
又感謝節啦屌
唔怪得知u 記咁fatfat , d 衫成本咁低 人工又咁低
lm
In part time請左
後日去簽約 準備食屎
後日去簽約 準備食屎

邊間?
後日去簽約 準備食屎

唔知係咪我間鋪
有新同事星期四training
屌你老母 講最系一定係馬𩣑山果間之前個女店長
好撚嬲

利申:RGIS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞