U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike

佢係我前店長
利申 做左就快兩年pt狗

有冇料爆? 聽聞gu 請唔少靚女,唔知係咪佢請

係ben做second in

Ben西走唔少人
之後又瘋狂開recruitment day
心諗揀咁耐 班pt做得長先算啦
u記狗做 gu應該狗都不如 仲話搞形象
好多新pt 入黎扮老屎忽, 仲要屌番d ft 轉頭, 再教壞新人
屌唔屌佢地好

師兄做邊間

退休生活既細鋪
兩三年前見工 有幸入到去gp in
啲組員唔係前警察就係三大bba畢業 仲有兩個c9話自己做過十幾年零售 痴撚線 我見份pt姐 洗唔洗咁大競爭 果陣in完出去寫更紙 見到有個女仔俾唔知咩級嘅鬧 叫佢對住塊鏡笑 笑夠10分鐘先返自己位做嘢
之後好彩冇請,一定日日俾人鬧都似

之前in gu有人做過名店,不過好似有經驗唔請,驚做慣手勢 寧願請白紙後生。

gu同u記都係同老細 ?
好多新pt 入黎扮老屎忽, 仲要屌番d ft 轉頭, 再教壞新人
屌唔屌佢地好

師兄做邊間

退休生活既細鋪

EPC定SC
兩三年前見工 有幸入到去gp in
啲組員唔係前警察就係三大bba畢業 仲有兩個c9話自己做過十幾年零售 痴撚線 我見份pt姐 洗唔洗咁大競爭 果陣in完出去寫更紙 見到有個女仔俾唔知咩級嘅鬧 叫佢對住塊鏡笑 笑夠10分鐘先返自己位做嘢
之後好彩冇請,一定日日俾人鬧都似

之前in gu有人做過名店,不過好似有經驗唔請,驚做慣手勢 寧願請白紙後生。

gu同u記都係同老細 ?

同一個集團
好彩之前pt無請我
原來咁撚閪
之後去做luxury brand
人工又高 番工又hea 同事又好人

我都係u記過檔去名店 巴打返邊間
乜撚嘢叫做new original price
利舞檯有個店長幾靚
年紀大約30左右,長頭髮,高高地,眼大大

之前間唔時返外判,hea到仆街
我認自己係外判之恥
利舞檯有個店長幾靚

我認自己係外判之恥

外判吉alarm吉到錯撚哂
呢間好淫亂
太多mk年紀pt
利舞檯有個店長幾靚

我認自己係外判之恥

講真外判冇人肯教, 推出去俾人狂屌,
當初我都係跟上手做, 佢錯就跟住去

做熟咗就搵間人好嘅舖返,
閪舖咪冇熟人肯返囉
利舞檯有個店長幾靚

我認自己係外判之恥

閪舖咪冇熟人肯返囉

都唔會一件衫吉咗2,3個ALARM掛
見過好多次

閪舖咪冇熟人肯返囉

都唔會一件衫吉咗2,3個ALARM掛
見過好多次

豬成咁 唔係新手咁簡單
邊間舖?
In過pt 請左但無返
會唔會blacklist左我

有朋友請左但冇去到簽約
之後過左年幾再返去in又請左
臨簽約前一日先打比佢話睇返record話佢冇去到簽約 所以唔請佢
一年前係HC 做pt仔
因為真係唔中意啲垃圾店長走左
都做左成年 心郁郁宜家想做返 但簡返近屋企
想問K女店長宜家咩舖
唔想見到佢

Kathy好似荷里活喎

Kathy 之前唔係係HC 跟住去左CP 又走左去moko咩?
一年前係HC 做pt仔
因為真係唔中意啲垃圾店長走左
都做左成年 心郁郁宜家想做返 但簡返近屋企
想問K女店長宜家咩舖
唔想見到佢

Kathy好似荷里活喎

Kathy 之前唔係係HC 跟住去左CP 又走左去moko咩?

係,佢之前係CP
而家係MOKO
追完成個post,覺得Uniqlo 都幾好搵,好過我呢啲工程狗

做工程做撚到低人工過U記你好好檢討下啦
屌唔屌佢地好

師兄做邊間

退休生活既細鋪

樂富?

Kathy好似荷里活喎

係,佢之前係CP
而家係MOKO

正一臭西黎依條女 成日搞尻啲女 食尻哂啲仔
以為你叫 咪撚入呢個post

師兄做邊間

退休生活既細鋪

樂富?

黃埔

Kathy好似荷里活喎

係,佢之前係CP
而家係MOKO

正一臭西黎依條女 成日搞尻啲女 食尻哂啲仔

你好似知啲嘢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞