U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
Training個個都有朋友陪
好驚俾人杯

唔會嘅
有無巴絲知道點解UMC同GMC人工差咁遠
同樣係Manager Candidate,但GU過左試用有16k,Uniqlo得13.5k
同樣係Manager Candidate,但GU過左試用有16k,Uniqlo得13.5k

Uniqlo唔係都係16k咩
打算直接去vcity / 屯市問請唔請人
呢兩間點睇
其實到而家都唔係好知咩係pic

基本上唔係普通pn 就全部都係pic
Ap Sp 店長果D全部都係pic
咁計落做U記仲慘過做物管?apo>spo都高人工過店長啦
幾時再出snoopy公仔

感覺上好驚係佢哋面前做嘢
每行一步都要好小心
前幾日返公司俾人屌完幾次

每行一步都要好小心

好在我間鋪d pic唔屌人姐

UMC 13.5k係未過probation

每行一步都要好小心

Person in charge好似係
其實有d AP SP pic幾好人, AM就
u記係咪行老屎忽制度?
新返左一排一個人都識唔到 個個只係同本身既同事傾計
u記係咪行老屎忽制度?

完全當新人係透明
u記係咪行老屎忽制度?

完全當新人係透明

你唔R人人地點會R你呢
u記係咪行老屎忽制度?

完全當新人係透明

你唔R人人地點會R你呢

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野
請問邊間仲請人呀
u記係咪行老屎忽制度?

完全當新人係透明

你唔R人人地點會R你呢

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野

R完應我一句就完
同一樣野唔同人教唔同野
一個就話要收錢先一個就話要出貨先
完全唔知想點
u記係咪行老屎忽制度?

完全當新人係透明

你唔R人人地點會R你呢

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野

R完應我一句就完
同一樣野唔同人教唔同野
完全唔知想點

之前返啲工通常返兩三日就會開始同啲人熟
u記係咪行老屎忽制度?

完全當新人係透明

你唔R人人地點會R你呢

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野

R完應我一句就完
同一樣野唔同人教唔同野
完全唔知想點

u記係咪行老屎忽制度?

完全當新人係透明

你唔R人人地點會R你呢

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野

R完應我一句就完
同一樣野唔同人教唔同野
完全唔知想點

照大啲個個說話做就得
u記係咪行老屎忽制度?

完全當新人係透明

你唔R人人地點會R你呢

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野

R完應我一句就完
同一樣野唔同人教唔同野
完全唔知想點

照大啲個個說話做就得

我本身教我嗰個係advanced part time sales
跟住之後咪跟佢做囉
條友或收銀收錢一定要講唔好意思要你等
就算嗰個人冇等都要改
跟住第二個PIC一聽到我講就話佢冇等你唔使講架
同埋好難分到佢哋大唔大粒
教我嘅通常都係Pic
總言之幾個都有唔同嘅做法 次次都俾人屌
果下我真係覺得好冤枉
如果我話係人哋叫我咁做一定又比人屌

完全當新人係透明

你唔R人人地點會R你呢

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野

R完應我一句就完
同一樣野唔同人教唔同野
完全唔知想點

照大啲個個說話做就得

我本身教我嗰個係advanced part time sales
跟住之後咪跟佢做囉
條友收錢一定要講唔好意思要你等
就算嗰個人冇等都要
教我嘅通常都係Pic
果下我真係覺得好冤枉

你唔R人人地點會R你呢

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野

R完應我一句就完
同一樣野唔同人教唔同野
完全唔知想點

照大啲個個說話做就得

跟住之後咪跟佢做囉
就算嗰個人冇等都要
教我嘅通常都係Pic
果下我真係覺得好冤枉

做耐左我就唔講

其實係
但係我會R下人吹下
唔R真係唔會點講野

R完應我一句就完
同一樣野唔同人教唔同野
完全唔知想點

照大啲個個說話做就得

跟住之後咪跟佢做囉
就算嗰個人冇等都要
教我嘅通常都係Pic
果下我真係覺得好冤枉

做耐左我就唔講

staff mamual 講無等可以唔洗
得閒揭下new starter kit啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞