U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike

我又唔覺其他人講得咁差
返U記最緊要識人
同PIC關係好唔好
交咗既更是可以改
好多時貨場睇你識唔識執生
根本上好多時蛇王無人周到咪得
利申: 無CS過

岩呀
最緊要同pic熟
屌你有時啲PT Sickleave都冇人追假紙
遲到咗3次,Send Warning個個Pic話當睇唔到啦 下次唔好
講下依間公司d on9小學雞規矩
唔俾染深啡/以外ge色
返工要俾錢買U記衫同褲著,仲要係當季衫,即係如果你之前件衫已經賣緊係會唔俾你著返工.有時你件衫減價左仲會屌你做乜著減價衫,你地係公司GE人肉公仔) 著減價衫會影響公司影像
一定要戴錶,男唔可以戴耳環,
做錯以上GE野會係Briefing個陣會公開屌9你
如果你想請病假,一定要一小時前通知店長.冇一小時通知就會出Warning一封,3封Warning即炒. 所以你唔夠一個鐘,幾病都要返一轉公司話要請早退
一個月遲到3次,一封Warning
你想升職,考升職試個個月遲左次到,就冇得考試
永遠冇準時收工依回事) 可以隨時O你T,一日未叫你走唔準走. 唔係可以出Warning.

一定要戴錶
兼職請唔請肥仔

我又唔覺其他人講得咁差
返U記最緊要識人
同PIC關係好唔好
交咗既更是可以改

岩呀
最緊要同pic熟
遲到咗3次,Send Warning個個Pic話當睇唔到啦 下次唔好

我就係其中一個當睇唔到嘅pic
邊間分店最多女 under 22
質素點
u記外判就嚟玩完

外判好正 lay係倉唔洗出去 責任少人工高過全職

點搵外判?

邊間 我之前返個間係企鋪面
邊間分店最多女 under 22
質素點

行過LT好似幾多咁
著開嗰款79蚊supima底衫嗰料越來越雞, 個領越開越濶成日走位傾側一邊好肉酸, 又越來越長, 洗兩次仲透晒

面衫嚟講著開H&M
內衣嚟講會買Airism,但唔著得係面,會飛釘
u記只買內衣褲

hnm仲衰
公司轉季賣剩衫會唔會益你哋

我又唔覺其他人講得咁差
返U記最緊要識人
同PIC關係好唔好
交咗既更是可以改

岩呀
最緊要同pic熟

有時遲到的PIC都唔會MARK名
前排新假期仲出蟮稿話80後澳洲做店長真係得啖笑
你老母有返工無放工 臨收工先叫你OT
試過一日做13個鐘 返0700-2000
約撚左人就仆街
推得一次推唔到第二次

送人去死正仆街
試過要全場A Rank返1200-2800
女店長好on9
男店長好d

CW ?

你係cw

搵日著件Mickey Stand相認
約撚左人就仆街
推得一次推唔到第二次

送人去死正仆街

print tee派size都有牌你玩
兼職請唔請肥仔
唔夠肥唔請

再世華陀
約撚左人就仆街
推得一次推唔到第二次

送人去死正仆街

print tee派size都有牌你玩

不要再說了
又返咗print tee
上年做過旗艦店三個月 依家想返屋企附近個間做返有冇機
其實同事都唔太西只係車程太遠唔係都會想繼續返
個陣係招聘日請又想即刻賺錢先入
依家唔知入唔入得返
個陣都捱過哂d on9規矩 好就好在人工算高 同事後生 有d pic好好會教下你
利申試過ot到3am同同事一齊坐的士返屋企
上年做過旗艦店三個月 依家想返屋企附近個間做返有冇機
其實同事都唔太西只係車程太遠唔係都會想繼續返
個陣係招聘日請又想即刻賺錢先入
依家唔知入唔入得返
個陣都捱過哂d on9規矩 好就好在人工算高 同事後生 有d pic好好會教下你
利申試過ot到3am同同事一齊坐的士返屋企

可以呀 唔洗填你做過U記都得
正正常常應該冇blacklist你
D jacket 幾時再有減價?
D jacket 幾時再有減價?

邊件?
咁既閪更都仲有人去做,人工又唔係高,係咪變態呀樓主

好多人因為兩日假。留得係度長 多數因為自己冇得選擇其他工
鐘唔鐘意睇羞恥play ?
做過兩日即刻走撚左
有無見過毒撚入去做?比人排斥,無人同佢講野之類
好撚想入去做pt識靚女啊
但係我毒撚

CW ?

你係cw

搵日著件Mickey Stand相認

係呢段咁多人resign嘅時候走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞