U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
屌睇撚完有啲後悔入左職

之前去interview交左更表
但戇鳩鳩交晒全部日子whole
如果到時佢編左同佢講有啲日子唔得有冇得改

無,唔好既pic 會叫你搵第2日頂,好既只可以cut 短佢,因為依家唔夠人番工

好撚驚佢七日編返六日
u記缺人到要搵外判拆貨

利申做過

近排d外判又開始返工

間間都要外判,未試過4月都已經要外判
等到冬天繁忙期一定做死人,要入行既睇路,大把parttime 好做過uniqlo
未試過有一年咁唔夠人

依家繁忙期就好開心,好似交咩更都有得番
到時過左繁忙期,你交一日早更番7點,可能要你出貨出到十一點就走
又或者交個夜更,本身番2點,cut 到你番8果番黎收區
當你係人係狗自己諗
自己睇路

公司比既人時長期唔夠 佢地都唔想cut人更
想in ft 依家繁忙期請人未?
新界邊間好做?

元朗 算準時收工

元朗都等人用?
個fd上個月填表無下文
u記缺人到要搵外判拆貨

利申做過

近排d外判又開始返工

等到冬天繁忙期一定做死人,要入行既睇路,大把parttime 好做過uniqlo
未試過有一年咁唔夠人

到時過左繁忙期,你交一日早更番7點,可能要你出貨出到十一點就走
當你係人係狗自己諗
自己睇路

人件費用到90%點睇
u記缺人到要搵外判拆貨

利申做過

近排d外判又開始返工

未試過有一年咁唔夠人

當你係人係狗自己諗
自己睇路

人件費用到90%點睇

人件費爆到無得再爆
入左職幾時會通知training

正式約你上office簽約會約埋你
心急可以試下打番鋪問
u記缺人到要搵外判拆貨

利申做過

近排d外判又開始返工

未試過有一年咁唔夠人

當你係人係狗自己諗
自己睇路

人件費用到90%點睇

人件費爆到無得再爆

二三月個陣少到仆街 啲PIC都係迫住cut
不過cut同唔cut都唔夠人就係真

心急可以試下打番鋪問

簽完啦喎

心急可以試下打番鋪問

簽完啦喎

講緊鋪頭同你講簽約時間個時

心急可以試下打番鋪問

簽完啦喎

唔係好明
即係佢in左我跟住就去簽約
跟住而家簽完啦

心急可以試下打番鋪問

簽完啦喎

唔係好明
跟住而家簽完啦

如果之前無約你做training
你一係等鋪頭打比你約
一係打番落鋪頭問問

近排d外判又開始返工

未試過有一年咁唔夠人

當你係人係狗自己諗
自己睇路

人件費用到90%點睇

人件費爆到無得再爆

兄弟辛苦了
早期cut 完更,依家就想搵人番工都無
辛苦左d full time兄弟了

未試過有一年咁唔夠人

當你係人係狗自己諗
自己睇路

人件費用到90%點睇

人件費爆到無得再爆

兄弟辛苦了
早期cut 完更,依家就想搵人番工都無
辛苦左d full time兄弟了

就黎exam period梗係無人番
不過又感謝節 又有排忙

心急可以試下打番鋪問

簽完啦喎

唔係好明
跟住而家簽完啦

你一係等鋪頭打比你約
一係打番落鋪頭問問

我諗可能因為我係DSE
之前都寫過最快返工都要4月30
有啲驚同入邊啲人相處唔到

心急可以試下打番鋪問

簽完啦喎

唔係好明
跟住而家簽完啦

你一係等鋪頭打比你約
一係打番落鋪頭問問

我諗可能因為我係DSE
之前都寫過最快返工都要4月30
有啲驚同入邊啲人相處唔到

有乜好驚
聽日in pt sales 有咩要注意?

利申:入去食女
Walk in既話係咪填表之後等通知?
Walk in既話係咪填表之後等通知?

佢仲未打電話黎叫我training
係咪唔會早成個星期通知架?
同埋更表大概幾時出到?
其實U記職員算多同幾好禮貎

H&M果D職員又少(個收銀counter試過冇職員 )態度又麻(西口西面唔想理你咁)
聽日去交表
多數咩時間會減價
thx巴打
多數咩時間會減價
thx巴打

五月中感謝節 年年都係呢個時間
唔知坑口差唔差人呢 岩岩填表
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞