U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike
早兩日in左 好多dse爭

點in 會問啲咩
早兩日in左 好多dse爭

點in 會問啲咩

問下你點解會想做之類簡單野
In完pt 如果請大概幾多日收到電話?
見到依家好多阿婆做緊 我阿媽其中一個

Muji gu gw u記 hm 都有人話閪工咁又咩係好?

U記都唔係閪工
又要笑又要鳩叫又要摺到痴線又要OT又要返6點
50蚊去SPAO啲韓國牌字出名hea鳩鳩又無OT 又多女昅好過喇

U記加到60都可以考慮下

U記都唔係閪工
50蚊去SPAO啲韓國牌字出名hea鳩鳩又無OT 又多女昅好過喇

阿婆做outsourcing 淨出貨

U記都唔係閪工

阿婆做outsourcing 淨出貨

或者改褲
返日資公司係西啲
返工 食完飯都要叫口號先開得工
放工又成日要背啲方針 唔背完無得走
如果收夜趕唔到尾班車
會唔會比錢員工搭的士返歸?
如果收夜趕唔到尾班車

好似要2點先有
如果收夜趕唔到尾班車

好似要2點先有

搵狗做
下下都要OT
PT 都要只少兩日收夜
如果收夜趕唔到尾班車

到數先比異退
你地walk in 定係點?
GU好似有高汁女女
經過見到派緊傳單

GU好似有揀過樣先入得

但好多都麻麻咋喎 得一兩個得

想做邊間就walkin邊間

Sd mail佢好似會ramdom派
有朋友係請做Seasonal 有無得轉長工?
如果無 佢唔去簽約
更表係咪Training個日先問佢
part time有無花紅
簽約個陣話part time都可能會有
其實事實上會唔會有

12月同1月 返夠指定鐘數就有bonus 利申今個月返左140 有1500蚊 但都on99 要拎5%供強積金

咁你唔好拎1500蚊嘛 咁咪唔洗供mpf囉 On99
今年4,5月都做撚死d fulltime
今年4,5月都做撚死d fulltime

而家入U記一定做到死,全部分店都唔夠人好多ft攞左Bonus就走人,office又係咁炸倉,返工真係忙到hihi,每日都有人射波搞到全世界都做多左勁多野,U記從來都無試過好似今次咁唔夠人

利申: U記入識超過3年老屎忽
外判路過
而家入U記一定做到死,全部分店都唔夠人好多ft攞左Bonus就走人,office又係咁炸倉,返工真係忙到hihi,每日都有人射波搞到全世界都做多左勁多野,U記從來都無試過好似今次咁唔夠人

利申: U記入識超過3年老屎忽

風氣越黎越差,d 同事又山頭文化,番工番得唔開心,個個都走曬
好彩今個月有d dse 補番d 人時 不過夠人時但d 同事番工唔識做野,咁幾多個同事都唔夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞