U記老屎忽 你問我答+咪撚入嚟+現實與理想

803 回覆
61 Like 11 Dislike

無咁衰嘅又 PT如果返唔到咁早可以俾你跟返交更嘅時間返工。但收工當然無得揀

收工冇得揀都痴撚線,做幾份pt都係pt同事大曬,夠鐘就走人 ,pt都要陪ft OT?咪撚on9啦

話要完成target先放人
不過有補水咪當每日呃多廿幾蚊

睇上面又話果個月要有一個指定鐘數
咁考試季節/趕project 咪仆街死?

無咁衰嘅又 PT如果返唔到咁早可以俾你跟返交更嘅時間返工。但收工當然無得揀

收工冇得揀都痴撚線,做幾份pt都係pt同事大曬,夠鐘就走人 ,pt都要陪ft OT?咪撚on9啦

交唔到唔會有野
比說話你聽姐

交唔到唔會有野
比說話你聽姐

我個邊冇乜聽過話屌人交唔到指定鐘數
但會屌人唔交更

交唔到唔會有野
比說話你聽姐

我個邊冇乜聽過話屌人交唔到指定鐘數
但會屌人唔交更

你肯交已經好好 交到指定鐘數係bonus
肯月間加一兩日更更加係視你上帝寫thank you卡
OT補水 照計你OT咗幾多分鐘出糧比你

咁其實人工都算高喎 一個月20日一日8個鐘13500,圍返都差唔多700蚊日

一個月30-31日 8-11日off(勞工假補假)
會唔會好憎啲做左一兩日就唔做既人

見怪不怪
自己Train嘅新人
都唔會怪佢地
因為份工真係好Chur
啲2字尾嘅入嚟做Pt
聽到佢地話放工隻腳痛到要浸熱水
都覺得幾慘

做過幾年飲食part-time,但u記就返左一個禮拜就resign
工嗰方面都ok,係人事嗰邊就搞唔掂
諗返都覺得好對唔住train我嗰個
番過兩次外判
鳩heahea 亂撚咁摺啲野
叫我出去擺番好啲衫就出去行街
本身 文職
想做pt係咪唔請

正職星期一至五 10-6
利舞臺有件男裝長褸799 幾時會減價?(佢牌過利舞臺限定)
本身 文職
想做pt係咪唔請

建議你繁忙期先去in
而家應該唔請
本身 文職
想做pt係咪唔請

嘩巴打做咩,我都想搵啲工時咁少既工,人工唔係問題
利舞臺有件男裝長褸799 幾時會減價?(佢牌過利舞臺限定)

逢星期二減價
旗艦店限定嘢唔太清楚
本身 文職
想做pt係咪唔請

試下in
d冷衫幾時會減價?
上次見到樽領79
正常 99
開胸要199
想買開胸

男裝
d冷衫幾時會減價?
上次見到樽領79
正常 99
開胸要199
想買開胸

男裝

上季個啲減緊
估唔到咁多bonus

幾多?
啲11號日日出出入入 依家見到佢地我都廢事理 由佢偷

岩呀
你捉到個賊又唔會加你人工
個賊出咗門口千祈唔好追
一出咗店鋪有咩事保險冇得賠你工傷
陣間個賊拎把刀出嚟閣下自理

啲便衣捉到就有錢收 你同我就收尻皮啦

我地捉到都冇用 啲貨要俾撚哂差館做證物,半年後減撚哂價先拎得返

而家好似唔使
有幾次落完口供差佬俾返的貨我地
係咪日日都好多人偷野 主要偷d咩多?
識fd做hm話平時最多人偷係accessories

淨係知以前有羽絨
而家真係唔知 好少講
以前猖狂到係成個span唔見咗

事實證明啲賊已經唔怕啲新cable alarm
前排都有鋪冇咗幾十件羽絨 有啲冇百幾件

元朗

教學: 新既cable 扑兩野就會唔響 驚太揚既話 用把工用較剪剪一剪就完

我試過啲cable alarm又響
hc舖又咁大行去cashier好撚遠
成舊直接屌落層版到 比店長見到

果陣我大大力扑落去,俾pic 屌到飛天

店長係我面前扑
係咪日日都好多人偷野 主要偷d咩多?
識fd做hm話平時最多人偷係accessories

淨係知以前有羽絨
而家真係唔知 好少講
以前猖狂到係成個span唔見咗

元朗

咁大件點偷 拎完直接跑出門口?

教學: 新既cable 扑兩野就會唔響 驚太揚既話 用把工用較剪剪一剪就完

我直接入fitting 踩到佢四分五裂 炸佢個稀巴爛

店長係我面前扑

哦 我知你係邊個啦...羅.. 勿相認

元朗

咁大件點偷 拎完直接跑出門口?

一個普通size背狼可以放到廿件輕型羽絨
請個看更要黎做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞